Fitness 21. prosinca 2016.

Čarobni božićni tjedan na Zrinjevcu i Ledenom parku!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Glasači portala European Best Destinations, već drugu godinu, proglasili su zagrebački Advent za najljepši u cijeloj Europi! Ova laskava titula, pouzdan je dokaz kako je Zagreb i ove godine uspio nadmašiti sva očekivanja brojnih posjetitelja iz Europe i svijeta.

Pridružite se i vi božićnoj čaroliji na omiljenim zagrebačkim adventskim lokacijama - u parku Zrinjevac i na Trgu kralja Tomislava, koje svim posjetiteljima pružaju toplu blagdansku atmosferu!

Donosimo recept: miris Božića u domu za nekoliko sekundi.

Veseli blagdanski program i božićne pjesme na Zrinjevcu

Zvuci violine i svima znani božićni hitovi samo su mali dio ovogodišnjeg glazbenog programa Adventa na Zrinjevcu! Raznovrsni glazbeni program Adventa na Zrinjevcu iz dana u dan okuplja brojne bendove koji središte grada svakodnevno ispunjavaju predivnom blagdanskom glazbom!

Ovaj tjedan na zrinjevačkom Glazbenom paviljonu sviraju bendovi Gramofon, Orjen Riđanović i Milivoj Majdak, Oridano Gipsy Jazz Band, Duoza, Uptown Gang, Anastasija Kaptelova trio, Iva Smojver Acoustics, Zagrebački Cinkuši i Yams.

Za božićni vikend, Iva Smojver izvodit će najljepše božićne pjesme, s Uptown Gangom dočekujemo Božić, KUD Okić izvodit će hrvatske božićne napjeve, a bend Gramofon obrade popularnih božićnih klasika!

 | Author: PR Foto: PR

Osim blagdanskog glazbenog programa, klinci i klinceze zabavu će ovoga tjedna pronaći u šarolikom dječjem programu Adventa na Zrinjevcu – tu su kognitivne radionice Mozgaonica, oslikavanje lica kod vile Zrinjevke, koja će im pričati i priče te dječja predstava - Martinov čarobni Božić.

Super ideje za poklone ispod bora za sve ljubitelje fitnessa!

Svi koji se žele odmoriti od kuhanja, dobrodošli su na Zrinjevac. Više od dvadeset bijelih kućica iz kojih se na Zrinjevcu šire opojni mirisi finih božićnih slanih i slatkih jela, otvoreno je svakog radnog dana od 12 do 23 sata, na Badnjak od 10 do 3 sata ujutro, dok će na Božić raditi od 17 do 23 sata. Na Badnjak će se pripremati domaći bakalar koji će posjetitelji moći probati na Zrinjevcu, kao i niz maštovitih ribljih jela.

Čarolija blagdanskog klizanja na Ledenom parku

Najatraktivnije klizalište u Europi otvoreno je i za Božić! Bendovi i DJ-evi na Ledenom parku, ove su godine postali glazbenom kulisom za sve ljubitelje čarobne klizačke atmosfere! Ovaj tjedan glazbu biraju: DJ Dražen Seifert, DJ Dan Kanceljak, Colors of Blue, Mate Grgat Quartet te poseban program koji će klizače podsjetiti na osamdesete u Zagrebu!

Na badnje jutro Jam Bucket svira Jingle Bell Swings, a održat će se i božićni maraton DJa Marina Bukljaša. Božić će se proslaviti uz prigodnu glazbenu selekciju DJ Leftyja.

 | Author: PR Foto: PR

Uz klizanje, tu je i privlačna ponuda blagdanskih specijaliteta sa svih strana svijeta. Posebno se ističu zalogaji s bakalarom, maštovita jela s ribom, cigara bureci, falafeli, riblji burgeri, domaći brudet, ali i gulaš od hobotnice! Adventska zabava na Ledenom parku započinje svakog dana od 10 do 23 sata, na Badnjak je Ledeni park otvoren od 10 do 17 sati, dok će na Božić raditi od 17 do 23 sata.

Dočekaj Novu godinu na otvorenom, uz bendove, pjenušac i vatromet!

Prigrlite novogodišnju atmosferu okruženi sjajem tisuća zrinjevačkih lampica! Prigodan silvestarski program stvoren je za romantičan doček na otvorenom! Na Staru godinu Adventa na Zrinjevcu otvoren je od 10 do 4 sata, a na Novu godinu od 17 do 23 sata. Za sve one željne klizačke avanture, tu je doček na Ledenom parku! Rezervirajte svoj stol na Ledenom vidikovcu i nazdravite s vrhunskim francuskim šampanjcem dok uživate u najboljem pogledu na novogodišnji vatromet! Kućice prepune delicija mamit će vas svojom ponudom na Staru godinu od 10 do 4 sata, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Top 5 najljepših klizališta u Zagrebu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.