Fitness 20. veljače 2017.

Skupi ekipu i dođi na vrhunske Cross Fit treninge potpuno besplatno!

Foto: Reebok
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prvi ReebokXChallenge trening održava se 25.02. na lokaciji ‘’Balon’’ kod Boćarskog doma. Pobjednici Reebok Xchallengea osvajaju super moćne Nano 7 tenisice. Pridruži se ovom izazovnom treningu i možda baš ti osvojiš nove najudobnije tenisice do sada!

Zašto isprobati ReebokXchallenge treninge?

Kao polaznik ReebokXchallenge treninga i dio "Be More Human" priče o stalnom napretku isprobat ćeš nova mjesta za treninge u Zagrebu. Reebok je pretvorio grad u veliko sportsko igralište kako bi te potaknuo da se uz neke od najboljih trenera u Hrvatskoj dobro oznojiš i još bolje zabaviš, sve to na svježem zraku.

Prilika je to da postaneš bolja verzija sebe: transformiraš život, izoštriš um, ojačaš međuljudske odnose i oslobodiš svoj puni potencijal. Možeš besplatno sudjelovati u ovom treningu, samo se prethodno prijavi na reebokxchallenge.hr. Svi navijači su dobrodošli.

Raspored treninga

  • 25. 2. - IT COUNTS!  CROSS FIT
  • 11. 3. - GET STRONGER! KRAV MAGA
  • 8. 4. - BEFORE & AFTER! RUNNING
  • 29. 4. - LIKE CRAZY! DANCE

 | Author: Reebok Foto: Reebok

 

Prijave za prvi trening su otvorene

Za prvi IT COUNTS! trening možeš se prijaviti na http://reebokxchallenge.hr/2017/it-counts.html. Budi u Boćarskom klubu Zrinjevac 25. veljače i  ''Okupi tim, pokaži volju i timski duh, dokaži zašto se svaka nanosekunda računa i budi dio Reebok XChallenge priče. Ti ponesi snagu, mi nosimo podršku! #BeMoreHuman.’’

O Cross Fit treningu

Cross Fit je funkcionalni trening snage i kondicije. Bazira se na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima. Ideja je da se konstantnim mijenjanjem treninga tijelo nikad ne navikne na ono što mu spremaš i tako, zapravo, pripremi za sve. Odličan je izbor kod izgradnje mišićne mase i kondicije, kao i gubitka kilograma.

IT COUNTS! cross Fit trening je koncipiran kao timsko natjecanje. U svakom timu nalazit će se 2 muška i 2 ženska člana. Isplati se potruditi jer pobjednike očekuju nove Nano 7 tenisice.

Sudjelovati mogu zaljubljenici u Cross Fit, kao i oni koji će to tek postati. WOD postavljaju glavni suci Tomislav Jurak i Tajana Grujčić.  | Author: Reebok Foto: Reebok

Jačajući veze sa CrossFit zajednicom diljem svijeta, i uvažavajući nasljeđe koje ima kao jedan od vodećih brendova sportske obuće, Reebok je u siječnju predstavio najnoviji model iz Nano franšize- Reebok CrossFit Nano 7.0. Riječ je o vrhunskim tenisicama za intenzivne treninge.

Nastavljajući razvijati Nano tehnologiju, najnoviji model ima obilježja najpreciznije rafiniranosti jer je dizajniran kao tenisica namijenjena SVIMA koji prakticiraju intenzivan trening. Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji, ovo su do sada najudobnije i najtrajnije tenisice koje novim inovacijama stopalu omogućavaju vrhunsku stabilnost pri svakom pokretu tijekom treninga.

 | Author: Reebok Foto: Reebok

"Reebok razumije da čak i najmanja promjena može napraviti najveću razliku. Jako je cool da možemo biti dio procesa razvoja Nano-a svake godine, tako da ćemo uvijek imati najbolju dostupnu obuću koja postoji na tržištu! Ove godine, Nano će biti lansiran u siječnju, tako da mogu trenirati većinu sezone u tenisici u kojoj ću se i natjecati na CrossFit Games 2017! "- izjavila je Katrin Davidsdottir, CrossFit Games prvakinja 2015. i 2016. godine. 

Tenisice su dostupne u Intersport prodavaonicama ArenaMall of Split i Tower centar Rijeka. Više informacija možeš doznati na http://reebok.hr/nano7.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.