Fitness Blic vježbe 09. ožujka 2017.

Lako izbjegni i spriječi bilo koju vrstu napada

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Krav Maga je moderan sustav samoobrane namijenjen muškarcima, ženama i djeci. Praktična metoda borbe koja obučava kako izbjeći, spriječiti i razriješiti bilo koju vrstu napada laka je za učenje i pamćenje, izvodi se prirodno i instinktivno, te se praktično može upotrijebiti u stresnim uvjetima.

Krav Maga će ti uz trajno znanje samoobrane omogućiti bolju kondiciju i ojačati samopouzdanje. Pridruži se Reebok timu na demonstraciji Krav Maga trenera nakon koje slijedi trening koji će ti pokazati kako kontrolirati reakcije u stresnim i/ ili opasnim situacijama. Osnaži se i budi dio #BeMoreHuman priče!

Prijavi se za besplatno sudjelovanje

Trening je potpuno besplatan i namijenjen svim uzrastima, a potrebno je prethodno se prijaviti na http://reebok.hr/reebok-xchallenge-2017/get-stronger/

Drugi ReebokXchallenge trening će se održati 11. ožujka u City Centeru One East. Na raspolaganju su ti 2 termina, jutarnji s početkom u 10 sati i 45 minuta, te popodnevni koji započinje u 16 sati i 15 minuta.

Svi sudionici će imati priliku testirati nove Reebok Everchill TR tenisice i osvojiti nagrade.

Reebok Everchill TR tenisice svojom težinom od svega 182 grama za ženske modele i 230 grama za muške, savršeno podržavaju stopalo, a prorezi u potplatu hlade stopalo kod napornih treninga.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.