Fitness Vježbe za mršavljenje 13. ožujka 2017.

Superdvojac Tone It Up: Kako skinuti kilograme koji se nakupe zimi?

Foto: Facebook profil Tone It Up
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iskoristi jutro - razbudi se uz pozitivne misli, vježbanje i zdrav proteinski doručak. Ubrzat ćeš metabolizam i osjećati se bolje cijeli dan, tvrde američke fitness zvijezde Karena i Katrina, koje zajedno čine popularni fitness dvojac Tone It Up.

"Već 15 minuta brzog hodanja ujutro dat će ti energiju i popraviti raspoloženje. Vježbaš li prije doručka, najlakše ćeš oblikovati struk. Kada se probudiš, tijelo je gladno, pa će se hraniti salom, a za oporavak od vježbanja popij zeleni smoothie", savjet je ovog energičnog dvojca.

Nosiš li gaćice i grudnjak kad ideš na trening?

Kako skinuti kilograme koji se nakupe tokom zime?

Za svojih gotovo milijun Instagram pratitelja i više od pola milijuna obožavatelja na Facebooku, Karen i Katrina su razvile savjete za lakše topljenje viška kilograma nakupljenih tokom zime.

  • Vježbaj ujutro. Probudi se 30 minuta ranije i trči ili brzo hodaj, pa izvedi nekoliko jednostavnijih vježbi. Tako ćeš prikupiti 3 i pol sata vježbanja tjedno.
  • Napravi jednostavan plan kojeg se lako možeš pridržavati. Npr. odluči hodati četiri dana u tjednu ili trčati 3 kilograma te izbaci industrijsku hranu.
  • Jedi uglavnom sirovo povrće, svježe voće, nemasne proteine i zdrave masti. Eksperimentiraj sa sirovom hranom i začinskim biljem koje će obogatiti okuse.

Pomažu li trbušnjaci u skidanju sala s trbuha?

 

Objavu dijeli Tone It Up (@toneitup)

  • Dovoljno proteina, osobito za doručak, obuzdava žudnju za hranom kasnije u danu. Dodaj proteine u smoothie ili ih koristi kao zamjenu za brašno u zdravim palačinkama i muffinima.
  • Bez dovoljno tekućine tijelo ne može funkcionirati i metabolizam se usporava. Nosi bocu vode sa sobom gdje god išla. Pijenje vode smanjuje i žudnju za slatkim.
  • Kada se probudiš, podsjeti se da možeš ostvariti što želiš. Ako posustaneš i napraviš pogrešan izbor, ne kažnjavaj se nego nastavi dalje i okruži se pozitivnim mislima.
  • Ponekad je teško usvojiti novu rutinu ako ne uživaš ili ti je dosadno. Zato, ako ti je trening dosadio, isprobaj nešto novo.
  • Odaberi nagradu za svako postignuće - to će ti biti motivacija. Vježbaš 2 tjedna? Odi na masažu!
  • Ljudi koji vode dnevnike prehrane i aktivnosti lakše skidaju kilograme. Dnevnik pomaže održati fokus na cilju.
  • Motivaciju možeš dobivati i prateći fitness gurue, poput Tone It Up. Vidjet ćeš da nisi sama i moći ćeš se povezati sa istomišljenicima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.