Eko Eko dom 20. veljače 2017.

Odlučila si nabaviti psića? Evo ti tjedan dana plaćenog godišnjeg odmora!

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Podrazumijeva se da kada dobiješ dijete imaš pravo na rodiljni dopust, čija duljina varira od države do države. Međutim, ovih dana je škotska kompanija BrewDog zaključila da bi njihovi zaposlenici trebali dobiti tjedan dana plaćenog odmora ako u svoj život požele uključiti psa.

Proizvođač piva BrewDog, čije sjedište se nalazi u Škotskoj, objavio je da svim svojim zaposlenicima (kojih ima oko 1000) odobrava tjedan dana plaćenog godišnjeg odmora ako požele nabaviti psa, prenosi huffingtonpost.com.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

"Nije lako uskladiti posao i privikavanje na novog ljubimca, a mnogi od naših zaposlenika doma imaju upravo pse", komentirao je suosnivač pivovare James Watt. Namjera im je rasteretiti svoje zaposlenike dodatnog stresa u procesu prihvaćanja novog krznenog člana njihove obitelji.

Modni fotograf fotografira životinje bez doma

Društvene mreže su preplavile pozitivne reakcije na ovu novinu, a Watt smatra kako su ovim potezom krenuli prema svom cilju da postanu najbolji mogući poslodavac za kojeg možete raditi.

Preostaje samo dodati kako se nadamo da će i drugi poslodavci slijediti ovaj primjer.

Nizozemska zabranila uzgoj životinja radi krzna

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.