Eko 29. srpnja 2016.

Plitvičke doline nude više od slapova i jezera!

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Područje Plitvica najpoznatije je po nacionalnom parku, ali ono što Plitvičke doline zaista mogu ponuditi mnogo je šire od toga. Tek malo sjevernije od jezera, razvija se destinacija područja Turističke zajednice općine Rakovica.

 
Ljeto u Rakovici događaj je koji je prošlog vikenda počeo, a traje sve do druge polovice kolovoza. Eko tržnica s bogatim programom koji je na jednom mjestu predstavio ličku pjesmu nastupom Kulturno umjetničkog društva „Izvor“ iz Rakovice, obiteljsko poljoprivredna gospodarstva s Crvenim križom iz Slunja, umjetničku izložbu „Plitivčkim stazama“ i Astro park, iznenadilo je okupljene goste prošlog petka. Iz Turističke zajednice potrudili su se događaj prenijeti i na društvene mreže, pa su tako putem Facebook stranice „Plitvičke doline – Rakovica“ uživo prenosili događaj, pogledajte ovdje: Uživo s Eko tržnice!.
 

Ovog petka druga Eko tržnica ovog ljeta!

 
Ovog petka, 29. srpnja, na Eko tržnici u Grabovcu ponovno će se održati program Eko tržnice. Dolazi nova umjetnička kolonija „Natura Art 2016“ na kojoj će biti prikazane slike s likovne kolonije kod Baraćevih špilja, a istovremeno je i „Večer sira, meda, lavande i vina“ lokalnih obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava Turkalj, Čubrić, Lavanda, Zelenika i Crvenog križa Slunj.
 
Glazbeni program ovog puta imati će lokalni bend „Like“, a dok se posjetitelji budu zabavljali imati će priliku i razgledati zvijezde u Astro parku Rakovice.
 

Ljeto u Rakovici nastavlja se 5. Kolovoza

 
Podsjetimo, nakon dvije Eko tržnice u Rakovici će se održati još tri manifestacije. Prva je 5. kolovoza kada se obilježava Dan Općine Rakovica uz sportska natjecanja i glazbeni dio programa, zatim Viteške igre 13. kolovoza kod Starog grada Drežnika, a sve se zaključuje 18. i 19. kolovoza kad je poznati rakovički blagdan sv. Jelena koji okuplja nekoliko tisuća posjetitelja na samom vrhuncu sezone.
 
Posjetite događanja Plitvičkih dolina i pratite aktivnosti Turističke zajednice Općine Rakovica na društvenim mrežama Facebook: Plitvičke doline – Rakovica i Instagram: @plitvice_rakovica.
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.