Eko 18. svibnja 2017.

Putuj po svijetu tako što ćeš čuvati ljubimce dok su im vlasnici na odmoru

Foto: Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogi vlasnici kućnih ljubimaca vole putovati, ali to ne rade jer nemaju kome ostaviti svoje dlakave ili pernate prijatelje. Ali, sada bi se to moglo promijeniti. Preko stranice Trusted Housesitters vlasnici ljubimaca nude besplatan smještaj osobama koje bi čuvale njihove pse ili mačke.

Za sve željne putovanja, a koje novac sputava u ostvarenju njihovih želja ovo je sjajna prilika da odsjednu na farmi, seoskoj kući, kući na moru ili stanu u velegradu. Osim toga, neće biti usamljeni kada se nađu u novom gradu jer će im društvo praviti pas, mačka, ptica ili zec.

Pas_2 | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

Kako bi ti netko povjerio svog ljubimca i kuću na čuvanje prvo je potrebno izraditi profil na kojem će tvoja dobra reputacija biti potvrđena od ljudi koji te znaju. Za otvaranje profila potrebna je i godišnja uplata u iznosu od 119 dolara, odnosno mjesečne uplate u iznosu 9, 92 dolara. Ako želiš dobivati ponude za čuvanje ljubimaca, ali i ponuditi svoju kuću i ljubimca na čuvanje onda je cijena 149 dolara godišnje.

 | Author: Shutterstock Foto: Shutterstock

Ali, kada jednom uđeš u sustav onda možeš birati gdje želiš ići od Azije do Amerike, također možeš tražiti smještaj u skladu sa svojim "životinjskim" preferencijama i putničkim planovima. Trusted Housesitters nudi sjajnu priliku svim ljubiteljima životinja i putovanja bez obzira na dob.

Pas koji razumije znakovni jezik traži dom

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.