Hrana Zdravi recepti 16. studenoga 2016.

Darujemo božićnu radionicu pripreme zdravih kolača "Može li slatko biti zdravo"!

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Radionicu će voditi Iva Pehar, pobjednica Masterchefa 2015., kojoj su najveća strast upravo slastice, a našim čitateljima će otkriti tajne pripreme zdravih kolača. U nagradnom natječaju 8 čitatelja će imati priliku sudjelovati na radionici, a prijaviti se možeš putem obrasca ispod članka

Zdrava i slatka božićna radionica kuhanja

Radionicu pripreme zdravih kolača je omogućio Encian, a u pripremi kolača koristit će se namirnice iz njihove linije Superfoods koje su dobre za zdravlje i podizanje energije tijekom dana. Radionica će se održati u prostorijama Miele Experience Centra u Buzinu 29.11., od 17.30. do 20.30,  na adresi Buzinski prilaz 32.
 
Voditeljica radionice kuhanja Iva Pehar kaže: "  Moja najveća strast su slastice, a na našoj ću kulinarskoj radionici otkriti tajne pripreme zdravih kolača. Svima koji dođu, pokazat će kako slatko može biti zdravo te koji se sve suplementi mogu koristiti kao zamjena za šećer.
 | Author:
 
Iva, koja je po struci grafički dizajner, ističe kako kreativnost iz njezine struke dolazi do izražaja i prilikom izrade kolača.

Za sve koje neće biti tamo, evo mali savjet:

Za početak - zamijeni šećer u kolačima sušenim voćem, Encianovim šećerom ili pak sirupom od kokosa. Zvuči primamljivo? Prijavi se i saznaj Ivine male tajne pripreme kolača!
 
Prijavi se na obrascu ispod članka, a najkreativnije odgovore ćemo nagraditi radionicom kuhanja. Pravila natječaja pročitaj ovdje.
Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.