Ljepota i relax 02. siječnja 2017.

5 najčitanijh članaka u 2016. godini na portalu Zdrava Krava

Foto: Redakcija Zdrave Krave
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prošle godine smo doživjeli puno novih i lijepih stvari, a jedna od njih je novi dizajn i pregledniji portal Zdrava Krava. Ovim putem zahvaljujemo svima vama, našim vjernim čitateljima, ali i dragim suradnicima na uspješnoj 2016. godini.

Hvala što ste nas čitali i klikali u prošloj godini, a u nastavku vam donosimo listu top 5 najčitanijih članaka na Zdravoj Kravi u 2016. Pratite nas i ove godine jer ćemo i dalje pripremati informativne te stručne članke kako bi vam pomogli da ostanete zdravi i sretni.

Što otkrivaju boja i miris iscjetka i koje su posljedice ako ih ignoriraš?

Prim. dr sc. Ulla Marton, dr.med. u ovom članku objašnjava što sve utječe na količinu i izgled vaginalnog iscjetka te upozorava na moguće posljedice zanemarivanja simptoma. Napominje kako dinamičke promjene unutar jednoga dana i/ili mjeseca obilježavaju naše psihofizičko stanje, naše osjete, raspoloženje, fizičku kondiciju, metaboličke procese unutar tijela, reguliraju našu pospanost, glad, snagu, osjet, miris, libido i plodnost.

Deset navika dosadnih osoba - jesi li ti među njima?

U članku smo izdvojili najznačajnije osobine koje će ti pomoći da izbjegneš dosadnjakoviće, ali i da ne postaneš jedna od njih. Ako već nisi, ovdje pročitaj koje su to osobine.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Evo što se događa tvome tijelu ako pojedeš tri banane dnevno...

Banane se često spominju kao namirnica u receptima za domaće sladolede, smoothije i druge zdrave poslastice, a mnogima su najdraže voće. Uz to, zbog svoje hranjivosti banana može biti odličan međuobrok koji će te duže zadržati sitom. Jedući svaki dan po tri banane u svoj organizam unosiš oko 1500 mg kalija, no osim toga banane osiguravaju niz zdravstvenih prednosti.

Koja je omiljena seks poza muškarcima i ženama? Odgovor bi te mogao iznenaditi

Riječ je o članku koji dosnosi rezultate istraživanja provedenog na 2000 ispitanika, oba spola i različitih seksualnih orijentacija. Definicija seksa je jednostavna, ali sam čin je malo kompliciraniji, prije svega zbog toga što postoji toliko puno poza. No, postoji li poza koju većina ljudi preferira? 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

"Od kad ne radim ove tri greške prilikom doručka konačno mršavim"

Budući da nutricionisti neprekidno ponavljaju kako doručak ubrzava metabolizam, ovoj maldoj ženi, koja je odlučila podijeliti svoje iskustvo s mršavljenjem, nije bilo jasno zašto nikako ne gubi na težini iako jede cjelovite žitarice svako jutro. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.