Ljepota i relax Wellness 12. rujna 2016.

Doživi jesenski Art&Spa paket s 50 posto popusta u Termama Tuhelj

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon ljetnih vrućina, gužve na plažama, uzavrelog asfalta i nepodnošljive sparine, ulazimo u razdoblje koje mnogi obožavaju – jesen. Spoj jesenskih boja, miris lišća, prekrasna priroda... nezaboravan doživljaj.

Već sada zamišljamo jesensko sunce koje nas miluje dok ispijamo jutarnju kavu s prijateljima, wellness sitnice koje si priuštimo da bi se razmazili ili pak uživanje u društvu obitelji.

U Termama Tuhelj pripremili su posebnu Art&Spa jesensku ponudu koja će te jednostavno oduševiti. Teatralnost sauna programa s dodirom čokolade za meku i podatnu kožu, specijalizirani wellness programi SPAeVITA centra za njegu i ljepotu kada se želiš posvetiti samo sebi i kupanje u termalnoj vodi s pogledom na mural Ede Murtića za potpun doživljaj.

 | Author: Promo Foto: Promo

Samo 50 m od hotela, u restoranu Dvorac Mihanović, prepusti se okusima jeseni i neka tvoje nepce uživa u odličnim jesenskim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja.

Ljepote Hrvatskog zagorja i jesenska Art&Spa ponuda Terma Tuhelj pružaju jedinstven teatar u srcu Zagorja. Doživi jesenski Art&Spa paket u kojem ti poklanjaju 50 posto popusta za boravak 2. osobe ili se razmazi posebnim paketom u kojem ćeš doživjeti magičnost Wellness-a Orhidelije u Termama Olimia.

Doživi Hrvatsku punu života, odmori se nadomak glavnog grada te upoznaj ljepote Hrvatskog zagorja.

Više na www.terme-tuhelj.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.