Ljepota i relax 13. lipnja 2017.

Gwen Stefani ima zdravu kosu iako je boji svaki tjedan, kako joj to uspijeva?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Talijanska ljepotica i pjevačica grupe No Doubt Gwen Stefani svoju dugu valovitu smeđu kosu farba u izrazito svijetlo plavu i to svaki tjedan i unatoč tome kosa joj izgleda lijepo i zdravo. Kako joj to polazi za rukom?

Frizer Danilo Dixon koji je farba svaki tjedan prije showa The Voice, otkriva da ne koristi izbjeljivač i da je u tome tajna njezine zdrave kose, o čemu kaže: "Za nju sam razvio specijalnu formulu, kad sam shvatio da s izbjeljivačem ne mogu postići ono što želim, a to je izrazito svjetla i zdrava kosa. Naravno neću vam otkriti kako sam to postigao, ali mogu dati savjet onima koji su uništili i isušili kosu blajhanjem, a to je da na kosi ostave regenerator koji se ne ispire." Plava kosa bez kemije, da moguće je!

Danilo savjetuje da na kosu naneseš regenerator koji se ne ispire, također savjetuje da iskoristiš ove tople mjesece koji su pred nama i odbaciš sušilo i peglu za kosu.

 

@jamienelson6 u 4 so fly gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Vježbe Gwen Stefani za ruke i trbuh

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.