Ljepota i relax Prirodno lijepa 23. veljače 2017.

Krema protiv hemoroida protiv natečenosti i podočnjaka i još neki trikovi

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Krema protiv hemoroida - modeli i glumci znaju ovu tajnu, naime, krema protiv hemoroida brzo zateže natečene oči i smanjuje bore. Ako ti je miris kreme prejak, pomiješaj je s malo svoje hidratantne kreme prije nanošenja.

  • Čaj s kofeinom - koji sadrži prirodni tanin, blagi je diuretik kojeg su dugo koristile naše bake, a danas i modeli, kako bi smanjili natečene oči. Dvije filter vrećice čaja namači u toploj vodi, a zatim ih malo rashladi u hladnjaku (nekoliko minuta), te ih stavi na oči pet minuta.

Kamilica_1450X300_1 | Author: Foto: Thinkstock Foto: Foto: Thinkstock

  • Avokado - mnogim ljudima umor donosi i tamne kolutove ispod očiju. Ako se ne stigniš odmoriti, nareži avokado i stavi ga ispod očiju ili pokušaj namazati podočnjake kremom napravljenom od mljevenih badema i mlijeka.
  • Ohlađene žlice - uzmi dvije metalne žlice i drži ih ispod mlaza hladne vode nekoliko minuta. Zatim donji dio žlice stavi ispod očiju 30 do 60 sekundi. Ledena hladnoća metala oživjet će tvoje umorne oči i istovremeno ti dati energiju.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

  • Svježi krastavci - kad su ti oči crvene i natečene, jednostavno narežite dva kolutića svježeg krastavca, lezi i položi po jedan kolut na svako oko, otprilike pola sata i usput se odmori.

Što otkriva boja tvojih podočnjaka?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.