Ljepota i relax Wellness 18. listopada 2016.

Đumbiroterapija, slana soba, tretmani kisikom - idealni za jesensko doba

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako se želiš opustiti, regenerirati, očuvati vitalnost i osnažiti imunitet dovoljno je da jednom mjesečno odeš na neki od tretmana za opuštanje. Boravak u slanoj sobi, terapija đumbirom ili tretman kisikom zasigurno će osnažiti tvoj imunitet.

Terapija u slanoj sobi za cijelu obitelj

Boravak u slanoj sobi je prevencija za održavanja zdravlja, ublažavanje respiratornih bolesti i poboljšanje imunološkog sustava, na prirodan i opuštajući način. Slane sobe pomažu odagnati napetost, stres i mentalno naprezanje. Slane sobe mjesto su koje koristi svakome, cijeloj obitelji, poslovnim ljudima, umirovljenicima - nema dobnih granica. Dječji kutak za igranje, učinit će boravak svima ugodnijim i opuštajućim, uz ambijentalne i nenametljive meditativne efekte.

Đumbiroterapija idealna za zimu

Topli oblozi od đumbira opuštaju napete mišiće, pogodno djeluju na mnoge akutne ili kronične bolove kao što su reumatizam, artritis, bolovi u leđima, menstrualni grčevi, te griju tijelo i jačaju imunitet tijekom hladnih zimskih dana. Oblozi od đumbira pomažu tijelu da se oslobodi nakupljenih masnoća, toksina i sluzi koja stvara zastoj u protoku energije. Oni pokreću cirkulaciju i životnu energiju te zagrijavaju tijelo pa ih je zbog toga posebno dobro koristiti zimi.

Saznaj više o tretmanima đumbirom koji pomažu i kod bubrežnih kamenaca.

Kisik liječi gripe i prehlade

Tretmani kisikom smanjuju sve vrste umora. U ovo doba godine značajna je i korist tretmana u prevenciji gripe i drugih sezonskih bolesti, jer mješavina kisika i ozona s jedne strane uništava viruse i bakterije, a s druge jača imunitet. Terapija kisikom i ozonom pomaže i kod anemije, kožnih bolesti, bolova i grčeva u mišićima, rješavanja celulita, problema mokraćnog sustava i raznih drugih bolesti.

Boravak u slanoj sobi doprinosi i zdravlju štitnjače.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.