Psiha i seks 27. lipnja 2022.

3 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan imati najviše sreće u ljubavi

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ova tri horoskopska znaka imaju se čemu veseliti jer će zbog utjecaja planeta imati podršku u smislu ljubavi, romantike i dugotrajnih veza.

Mnogi će ovaj tjedan imati potrebu ostvariti dobru komunikaciju s partnerima te će naći rješenja koja će im olakšati komunikaciju u budućnosti. Osim toga, ovaj tjedan mnogi će biti puni snage i odredit će koje ciljeve žele postići u vezi. Za osjećaj sigurnosti u vezi treba se potruditi, a upravo bi taj trud ovaj tjedan mogao uroditi plodom. Ono što ulažeš u vezu, to ćeš zauzvrat i dobiti pa se potrudi da tvoje namjere budu dobre jer ovaj tjedan donosi puno sreće u ostvarivanju snova i želja, pogotovo ako si pripadnica jednog od ova tri horoskopska znaka.

Ovan

Ovaj tjedan bit ćeš optimistična i radosna jer tvoj ljubavni život uskoro očekuje osvježenje. Kako bi to ostvarila, ti i tvoj partner morate biti iskreni i hrabri u svojem odnosu jer jedino tako znate u kojem smjeru ide vaša veza. Vrlo si bliska sa svojim partnerom i shvaćaš da se radi o vezi koja je posebna i rijetka. Međusobno se poštujete i možete vidjeti novi potencijal gotovo svaki dan koji provedete zajedno. Ovaj tjedan imat ćeš osjećaj da se ti i tvoj partner beskrajno volite. Najbolji dan za ljubav i povezanost je utorak, 28. lipnja, jer ćeš tada biti sigurna u ljubav koju ti i tvoj partner imate. 

Možda te zanima... Počinje period raka, evo kako će utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Lav

Ovo je dobar tjedan da svom partneru pokažeš koliko ti znači, a budući da imaš taj nevjerojatan šarm i stil, sigurno ćeš ga oduševiti. Voliš impresionirati ljude i svog partnera uvijek stavljaš na prvo mjesto. Kada si zaljubljena, najviše ti se sviđa kada te partner primijeti. No, do izražaja neće doći tvoja uobičajena strastvena strana već smirenost pa ćeš svoje ponekad pretjerane reakcije ublažiti kako ne bi ispala neiskrena.

Strijelac

Ovaj tjedan će biti fantastičan jer je ispunjen ljubavlju i romantikom, a posebno ćeš se usredotočiti na svog partnera. Vezu ćeš shvatit kao putovanje koje toliko voliš i uživat ćeš u cijelom procesu. Ti i tvoj partner ćete pronaći nešto zabavno što možete podijeliti pa je idealno vrijeme za vaše nove avanture. 

Možda te zanima... Horoskopski znakovi: Što vole i žele u seksu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.