Psiha i seks Seks i veze 20. rujna 2022.

Male promjene uz koje bi tvoj seksualni život mogao procvjetati

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bar jednom stavi osobno zadovoljstvo na prvo mjesto, traži (naglas) ono što želiš i nemoj se zamarati time je li i njemu jednako dobro kao i tebi. Žena koja zna što želi je seksi, ali ona koja je i dovoljno odvažna da to kaže je seksi boginja.

Naravno, ne savjetujemo da ti takvo dominantno ponašanje pređe u naviku, ali tvom partneru bi se mogla svidjeti tvoja dominantna strana. 

Puno ljubljenja prije seksa

U dugim vezama jednostavno je dovesti sebe i partnera do vrhunca na ugodan način, umjesto da malo zagriješ atmosferu. Pokušaj se prisjetiti početka veze i vrati se u to razdoblje tako što ćeš odvojiti više vremena kako biste se ljubili kao tinejdžeri i zatim, umjesto u krevet, otiđite van na piće ili večeru. Atmosfera će se zahuktati i jedva ćete dočekati da se vratite kući i bacite jedno na drugo. Tridesetsedmogodišnja medicinska sestra Ivana rekla je kako ona i njezin suprug održavaju vatru u spavaćoj sobi:

"Često se predvečer, dok su djeca još budna i igraju se u svojoj sobi, odemo ljubiti u kuhinju ili kupaonicu. Zatim malene spremimo u krevet i tad već ne možemo dočekati da nastavimo započeti posao u spavaćoj sobi, na miru. Uglavnom, što više odgađamo stvari, to više oboje iščekujemo da konačno dođe do seksa i na kraju smo toliko napaljeni da nema veze što sâm 'posao' obavimo stvarno brzo." Zamisli ovakvu odgodu zadovoljstva kao produljenu predigru kojoj niti jedan muškarac ne može prigovoriti.

Zaljubljeni_Par Možda te zanima... Kako se mijenja seksualna kemija tijekom duže veze? Psiha i seks

Odjeni nešto skandalozno, budi odvažna

‘’Mnoge žene preferiraju seksi donje rublje s halterima", odala je zaposlenica jednog sex shopa. "No onima za koje predosjetimo da bi se mogle odvažiti i otići 'korak dalje' preporučujemo grudnjak bez košarica i gaćice s prorezom." Jedino na što treba pripaziti jest to da je tvoje seksi izdanje ugodno za oboje, jer ako će te nešto stezati ili ćeš se osjećati nelagodno, seks će možda ostati 'nezaboravan', ali ne na način na koji si planirala. Ako rublje nije nešto na što "padaš", navuci štikle i usne namaži žarko crvenim ružem. To može biti seksi ako se i ti tako osjećaš, a tko može odoljeti ženi koja zrači seksepilom?

Poze za ženski orgazam Možda te zanima... Kako procijeniti hoće li seks s njim biti dobar? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.