Psiha i seks Seks i veze 07. veljače 2017.

Ovo je pet sigurnih znakova da je zaljubljen "do ušiju" u tebe

Par-Valentinovo1_1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada su muškarci u pitanju, ponekad je teško biti siguran što osjećaju jer su skloni to skrivati. Međutim, ako se iskreno zaljube, tada se teško kontroliraju pa njihove emocije isplivaju na površinu.

Voli biti u tvom društvu

Čak i kada su njegovi prijatelji u pitanju radije će provoditi vrijeme s tobom, nego s njima - nekako neće moći odoljeti. Žena u koju se muškarac iskreno zaljubi postaje njegov prioritet, ona mu je najvažnija na svijetu i napravit će sve kako bi se osjećala ugodno u njegovom društvu. U tim situacijama moguće je kako će spominjati da voli provoditi vrijeme s tobom. Neki čak izmišljaju razloge kako bi bili dulje vremena u društvu žene koja im se sviđa.

Dugo razgovara s tobom

Nekako kao da ne želi da taj razgovor ikada završi. Pri tome može djelovati kao da je pomalo nestabilan na nogama jer je jako uzbuđen, a to pokušava prikriti, oči su mu sjajne, a osmijeh prisutan. Nekako je uvriježeno mišljenje da muškarci ne vole previše razgovarati, ali kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može trajati satima. Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer nekako imaju povjerenja u nju.

 

Daje ti slobodu

Ne visi ti nad vratom i ne pokušava opsesivno kontrolirati svaki tvoj potez. Ne nameće ti svoje stavove i iskreno voli čuti tvoje mišljenje o svemu. Zaljubljen je u tebe upravo onakvu kakva jesti, voli otkrivati što ti je važno u životu, kakve hobije imaš, kakvi su ti odnosi s prijateljima i obitelji...

Ima povjerenja u tebe

Povjerenje je jako važan znak da je nekome stalo do tebe. Ako muškarcu nije stalo do neke žene, on može biti pomalo sumnjičav, oprezan itd. Međutim, kada se iskreno zaljubi, tada svijet gleda "kroz ružičaste naočale" i potpuno vjeruje ženi koja mu je zagospodarila srcem.

Izgovorio je da te voli

Niti jednom muškarcu nije lako to reći, ali ako je skupio dovoljno hrabrosti, to puno govori o njegovim osjećajima. Naravno, postoje ljudi koji brzopleto izgovaraju sve i svašta, ali ako spojiš to što je rekao i s "drugim simptomima zaljubljenosti", tada možeš biti sigurna kako su mu osjećaji duboki i iskreni.

Kako prepoznati kraj veze?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.