Psiha i seks Seks i veze 03. studenoga 2016.

Top lista najboljih i najgorih ljubavnika na svijetu

Seks
Foto: Guliver/Shutterstock Muškarci žele podijeliti svoje fantazije, ali se boje da će ih njihove žene posramiti ili osuđivati
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Internet stranica Wayn.com namijenjena je svim osobama koje vole putovati, i na toj se stranici mogu pronaći sve potrebne informacije o zemlji koju namjeravaju posjetiti. Tu se žene čak mogu informirati i o tome kakvi su ljubavnici muškarci u zemlji u koju namjeravaju otputovati.

Najgori Njemci i Šveđani najbolji Talijani i Francuzi

  • Neslavnu titulu najgorih ljubavnika preko 10.000 ispitanih žena dodijelilo je Nijemcima. Ništa boljim ljubavnicima nisu se pokazali ni Šveđani, koji su ocijenjeni kao sebični i prevrše brzi u krevetu.
  • Među najgorim ljubavnicima na svijetu našli su se i Nizozemci koji su prema mišljenju anketiranih žena vrlo grubi u krevetu, a slijede ih Amerikanci koji su ocijenjeni kao dominantni, i Škoti koji su preglasni tijekom seksa.
  • Englezi su na desetom mjestu najgorih ljubavnika budući da ih većina ima prekomjernu tjelesnu težinu, a slijede ih znojni Turci i Grci koji imaju neugodan miris, a zatim previše dlakavi Rusi.
  • Titulu najboljih ljubavnika ponijeli su Talijani, a među onima koji znaju zadovoljiti ženu su i Francuzi, Irci, Južnoafrikanci, Australci, Španjolci, Danci, Brazilci i Kanađani.

7 seks faza u životu svake žene

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.