Psiha i seks Seks i veze 31. siječnja 2020.

Pet najčešćih muških fetiša i kako ih uklopiti u seksualni život

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Danas se riječ fetiš koristi kako bi se opisala naklonost prema svemu i svačemu te počinje gubiti svoju originalnu seksualnu konotaciju. U tradicionalnom značenju ove riječi, fetiš se definira kao seksualno uzbuđenje uzrokovano nekim objektom ili situacijom. Iako ne postoji službena statistika, ovo su muški fetiši koji su najrasprostranjeniji.

  • Stopala su važna erogena zona. Refleksolozi smatraju da su određeni prsti na stopalima povezani sa seksualnim zadovoljstvom. Ako je tvoj partner lud za stopalima, daj mu svoja stopala da ih izmasira. Nosi štikle dok s njim vodiš ljubav – to ga može jako uzbuditi budući da muškarci više od žena reagiraju na vizualne stimulanse.
  • Grudi i stražnjica predstavljaju mušku fiksaciju i zbog evolucijskih razloga – smatraju ih pokazateljem plodnosti žene. Ako znaš koji od ova dva dijela tijela uzbuđuje tvog partnera, iskoristi to. “Doggy style” će mu pružiti pogled na tvoju stražnjicu, dok mu poze u kojima si ti gore, okrenuta licem, pruža mogućnost da se 'igra' s tvojim grudima.
Spavanje_3 Možda te zanima... Otkrivamo što znači sanjati homoseksualni odnos i seks u javnosti Psiha i seks
  • Donje rublje podiže uzbuđenje do točke usijanja, jer je u svakodnevnom životu sakriveno. Zagolicaj mu maštu tako što ćeš mu dati sve “na kapaljku”. Na primjer, pošalji mu fotografiju na kojoj se vidi tek bretela tvog grudnjaka ili mu reci da si kupila one crvene gaćice kojima se oduševio kada ste bili u šopingu prošli put. Kada krenete u akciju u krevetu, nosi donje rublje što dulje. Prepreke s kojima se suočava dok ne dođe do “onog pravog” dodatno će podgrijati atmosferu.

Sex_2450X300_2 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

  • Ekshibicionizam. Strah da “ne budemo uhvaćeni na djelu” podiže adrenalin. Javna mjesta nisu dobra ideja ako ne želite biti uhićeni, ali možete, na primjer, podići rolete u cilju da dobijete isti učinak.
Možda te zanima... 5 stvari koje vrlo lako mogu seksualno uzbuditi većinu žena Psiha i seks
  • Igranje uloga. Jako je oslobađajuće ako prihvatiš ono što te uzbuđuje i o tome razgovaraš sa svojim partnerom. To ne znači da trebate odmah otići u drugu krajnost. Lagano lupkanje po stražnjici ili vezanje za krevet sasvim je dovoljno za početak. U većini seksi shopova prodaju se rekviziti koji su ti potrebni za to.

Položaj palca i kažiprsta otkrivaju seksualne sklonosti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.