Zdravlje Simptomi i pomoć 09. svibnja 2017.

Iscjeljenje dolazi iznutra: Hrana i misli za zdravu štitnjaču

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prošli tjedan smo proslavili 3. rođendan poznate trgovine zdravom hranom – Greencajg! Proslava se odvijala u prostoru tvrtke Enzita na Zagrebačkom Velesajmu u organizaciji Cook huba.

Kako ti selfie može pomoći u otkrivanju simptoma raka štitnjače?

Osobna priča o autoimunim bolestima

Greencajg je svojim vjernim kupcima te ostalim licima iz svijeta zdrave hrane poklonio besplatno predavanje na temu 'Hrana i misli za zdravu štitnjaču' kojeg su vodili predstavnici zdravog liječenja – Ivica Duspara i Jasna Bolanča te radionicu sirove hrane koju je vodila Tina Uglješić s poznatog bloga Zelenarium.

 | Author: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jasna i Ivica su iznijeli svoju osobnu priču o autoimunim bolestima te učeći iz vlastitog iskustva, osmislili holistički protokol koji je njima donio iscjeljenje, ali i puno više od toga - skladan život, mir i proširenje vlastitih sposobnosti.

Zdrav čovjek je puno više od čovjeka koji nema simptome

Kažu da je zdrav čovjek puno više od čovjeka koji nema simptome. To je čovjek koji nije frustriran te ima skladne odnose i uživa u životu. Nakon predavanja, Tina je pripremila tortilje od povrća i avokada s mediteranskim začinima i punjenjem od badema i suncokretovih sjemenki s algama, šareni složenac od svježih tikvica s bijelim namazom od suncokretovih sjemenki i bosiljka, crvenim pestom od sušenih rajčica i maslina te bešamelom od indijskih oraščića. Za kraj nas je počastila žutom panna cotta kremom od indijskih oraščića, sušenog manga i kurkume s preljevom od divljih borovnica.

 | Author: Luka Stanzl/PIXSELL Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Za potpuni doživljaj pobrinuo se gitarist Aleksandar Saša Kabiljo. Zbog velikog interesa, repriza predavanja i radionice održat će se 10.5. od 18 sati u istom prostoru.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.