Zdravlje 12. lipnja 2017.

Ženska priča za zdrav život: sve više Hrvata aktivno trenira

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za sve nas kojima će dobro doći stručni savjeti za aktivno i zdravo ljeto sprema se motivacijsko izdanje Ženske priče. Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u idućem izdanju humanitarne Ženske priče, u utorak, 13. lipnja, ugošćuje stručnjake s područja aktivnog života: Durđicu Orepić, Anu Gruicu, Mirelu Marić i Nedeljka Vareškića.

Portal Zdrava Krava podržava Žensku priču od koje će i ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina. Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na zenska.prica@clubopera.hr ili mobitel: 099/758-9934,

Kako se bliži ljeto, to je sve veća svijest o potrebi aktivnog života. Neki bi možda rekli da se “hvata zadnji vlak“, no činjenica jest da posljednjih godina sve više Hrvatica i Hrvata aktivno trenira. Upravo zbog toga u goste Ženske priče pozvali smo stručnjake s neupitnim znanjem i iskustvom o nutricionizmu, treninzima i zdravom životu.

 | Author: PR Foto: PR

Marijana će ugostiti maratonku i triatlonku Đurđicu Orepić, tzv. istarsku Ironwoman, koja je osim nevjerojatnih postignuća na natjecanjima i poznati motivacijski govornik. Uz nju će pričati i Ana Gruica, glumica i fitness instruktorica koja je putem društvenih mreža motivirala veliki broj žena da se nakon poroda bez straha okrenu treningu i aktivnom životu. O zdravoj prehrani, intoleranciji na hranu i svim mitovima i zabludama vezanim uz nju govorit će nutricionistica Mirela Marić, a o trenutnoj zaluđenosti društva trčanjem govoriti će osnivač prve škole trčanja “Trčaona“ Nedeljko Vareškić.

 | Author: PR Foto: PR

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak, 13. lipnja 2017. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetiteljice i posjetitelje na dozu motivacije i zdravih informacija u nastavku Ženske priče uz odlične goste i sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.