Psiha i seks 14. lipnja 2016.

Muški načini pokazivanja ljubavi

Muskarac-Pranje-Posuda
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarci su jednako emotivni kao žene, ali nisu najspretniji u pokazivanju osjećaja, pa i kad su zaljubljeni preko ušiju. Stoga je vrijedno znati koje muške geste i postupci govore da je lud za djevojkom

1. Otvara se pred tobom

Ako govori o svojim emocijama, makar i vezanima za prošlost, to je dobar znak. Muškarcu je potreban vremenski odmak da se može slobodno izraziti. Shvati to kao njegovu pripremu da nešto romantično kaže i tebi.

2. Obavlja teške poslove

Pranje podova ili posuđa i iznošenje smeća na prvi pogled ne doima se pjesnički, ali to je jedan od muških načina pokazivanja ljubavi. Tako ti želi olakšati život i dati ti više slobodnog vremena. Većina je dečkiju jača na djelima nego na riječima.

3. Traži tvoje mišljenje

Pita te za savjet oko kupovine košulje ili poklona za sestru? Želi čuti tvoje mišljenje o sukobu s prijateljem ili kolegom? Nepogrešiv znak da te smatra sastavnim i ključnim dijelom svoje svakodnevice.

4. Donosi ti prikladan dar

Ako i pogriješi s darom, nemoj mu zamjeriti, jer to ne znači ništa loše. Svaki dar od srca vrijedan je hvale. No, ako pogodi dar kakav ti želiš, a nisi mu ga posebno spomenula, očito upija svaku tvoju riječ i osjeća kakve ti stvarčice gode.

5. Prihvaća kompromise

Dečki vole dominirati i urediti život da sve bude po njihovom. Ako bez tvoje prisile odustaje od nekih svojih želja ili rutina, očito je da te shvaća ozbiljno i da ti želi ugoditi. Može se raditi o izboru filma, odredišta za izlet ili odjeće koju ti želiš da on odjene, a koja njemu nije sasvim po volji. Ako ti povremeno izađe u susret, znači da uvažava tvoje potrebe. No, ugađa li ti svaki puta, nemoj pomisliti da je "papak". Prije će biti da ti izigravaš "plemkinju".

6. Uvodi te u uži krug znanaca

Dečko koji te upoznaje sa svojim prijateljima ne čini to samo da se pohvali pred njima, već zato što osjeća da za vas ima budućnosti. Jednako dobar znak su sastanci učetvero s parom kojeg on poznaje.

7. Upoznaje te s rodbinom

Ovaj korak odaje sve. Mnogim je dečkima neugodno pokazivati djevojku roditeljima, jer se plaše serije pitanja i komentara koji će sigurno uslijediti. Tko pregrize tu nelagodu očito je zaključio da mu je dovoljno važno da se dvije strane upoznaju...i da se što prije počnu navikavati jedna na drugu!

Koliko je iskren u izražavanju ljubavi, ovisi i o tome kojem tipu zavodnika pripada. Zato ih sve dobro prouči!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      angiesu

      Moj dragi ispunjava sve naveden uvjete. Koja sam ja sretnica...

    • Avatar valeri2310
      valeri2310

      ali ima i takvih rijetkih

    • Default avatar -
      REZIKA

      pa to je stvarno gospodin "Savršeni" kojeg je danas jako teško pronaći, jer takvi kavaliri danas su zaista prava rijetkost

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.