Hrana 07. listopada 2010.

Nativa je zdrav život!

Rauch_450X300
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nativa čajevi zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima imaju pozitivan učinak na um i tijelo. Nativa nudi kombinaciju blagotvornih čajeva i osvježavajućeg voća

Zdravlje, ljepota i koncentracija dolaze sa istog izvora - optimalnog unošenja tekućine u tijelo. Pravilna uravnoteženost tekućina je ključ atraktivnog izgleda, a blagotvorni sastojci Native gaje ljepotu i pobuđuju životnu snagu.

Držeći optimalnu razinu tekućina u tijelu, vaše misli će biti čišće. Živahan um uvijek ima blizu ispunjenu čašu Native kako bi suzbio umor i podigao koncentraciju i djelovanje.

Zanimljive činjenice o hidrataciji

Kasnije je prekasno
Tijelo se žali da je žedno kada je već dehidrirano. Čak i najmanji nedostatak tekućine otežava koncentraciju, zato nikada nije prerano uzeti neko tekuće osvježenje.

Vježbanje djeluje jedino u kombinaciji s relaksacijom
Naoružani s dovoljno tekućine, rezultati vježbanja su puno vidljiviji. U samo jednom satu vježbanja, tijelo gubi veliku količinu vode i minerala, a s Nativom ti gubici mogu biti nadoknađeni brzo i učinkovito.

Praktičnost
Pij puno i lakše ćeš doći do zdravlja – sa novim Nativa različitim okusima u praktičnom pakiranju od 0,5 l u plastičnoj boci za on-to-go i od 1,0 l za kućnu potrošnju.

Zamijeni malo crno za veliko zeleno
Nativa pruža relaksirajuću alternativu već uobičajenoj kavi. Nativa Zeleni čaj krijepi, a blagi kofeinski sastojak u njemu drži um budnim kao i obična kava, ali sa nježnijim i dugotrajnijim efektom.

Ukusan
Svojim ukusnim okusom i mnogim korisnim sastojcima, Nativa olakšava održavanje optimalnog nivoa tekućine u tijelu.

Izaberi čistu relaksaciju - izaberi Nativu
Nativa čajevi zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima, imaju pozitivan učinak na tijelo i um. Pijte dovoljno i redovito! Ova važna preporuka za budan um i aktivan metabolizam će postati lakši gutljaj uz novi raznoliki okus Native.

Nativa čajevi

Čaj je staro kulturno dobro, koje kombinira užitak sa cjelokupnim pozitivnim učinkom na tijelo i um. Srećom, kultura pijenja čaja poput dalekoistočnog modela nije jedina mogućnost kojom se osigurava lak i brz kofeinski učinak čaja i njegovih dragocijenih supstanci.

Upravo za brz tempo života u današnjem svijetu, Rauch je razvio brand ''Nativa'' koji omogućava da se svaki gutljaj čaja pretvori u malu čajnu ceremoniju.

Nativa Zeleni čaj umjesto šalice kave

Nativa Zeleni čaj je najomiljenija alternativa šalici obične kave. Za one koji ne znaju – Nativa zeleni čaj podiže sposobnost učenja i aktivira naš um da funkcionira bez pritiska. Nativa čaj je ukusna voćna baza za postizanje intelektualnih letova. Negaziran i lagan, savršen pratioc kroz tvoj dan.

Nativa Ginkgo - tajna mudrih

Udružen sa zelenim čajem, Nativa ginkgo ima blagotvorni učinak. Idealno je piće za one koji trebaju učiti, biti kreativni ili koji jednostavno moraju biti koncentrirani. Nativa Ginkgo povezan sa zelenim čajem postaje neprocjenjiva za naše zdravlje.

Čistoća Native bijelog čaja Lychee

Ljubitelji čaja dive se nježnoj aromi bijelog čaja, čije se prvo lišće bere ručno. Tijekom sušenja svježe zeleno pretvara se u bijelo lišće sa senzacionalnim učinkom. Nativa bijeli čaj sadrži mnoge substance koje imaju pozitivan učinak protiv stresa.

Rauch kombinira nježno i dragocjeno voće lychee-a za Nativu bijeli čaj lychee. Sa svojim blagim okusom i niskokaloričnošću idealno je piće za svakodnevni užitak!

Nativa Crveni čaj marakuja za potpunu relaksaciju

Postoji biljka čiji je glavni učinak smanjenje napetosti. Sve je više omiljena kod ljudi koji cijene zdrav život. Radi se o južnoafričkom Rooibos-u ili crvenom čaju koji je po prirodi bez kofeina. S više od 200 dokazano učinkovitih tvari ovaj čaj ne samo da je jako dragocijen nego i puno doprinosi našem opuštanju.

Za Nativa crveni čaj passionfruit Rauch je kombinirao Redbush čaj da bi se postigla jedinstvena aroma sa osvježavajućim okusom marakuje. Okus koji daje snagu za svakodnevni život.

Više info na: www.rauch.cc

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.