Dijeta 22. listopada 2010.

U teretani mi je trener gazda

Karmela-Vjezba
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Uspavani su mišići ponovno progledali, a ja više ne tražim novine tijekom 20-minutnog hoda po traci ili vježbanja na orbitreku, priča Karmela i priznaje da je u svojim treninzima u City Fitnessu počela čak i uživati. Pročitaj njezin dnevnik prehrane i vježbanja i saznaj što je još novo u programu mršavljenja

Dragi dnevniče... ili muke po Karmeli, 2. dio

Evo nas, dragi moji i pri kraju drugog tjedna. Neke su se stvari promijenile. Prvo – doručkujem. Uvijek i bez vrdanja. Žitne pahuljice, voće i jogurt...Kavu i integralno pecivo... Probavin s jogurtom i sjemenkama lana... Veselim se tim jutarnjim energetskim bombama i ne mogu se načuditi kako sam dan počinjala bez njih.

Za užine mlatim po mandarinama (bogu hvala na dolini Neretve!) i, općenito, jedem mnogo povrća i ribe.

Onda – mackam se sve u 16! Tretman Za Vitkije Tijelo Intenzivni Noćni stavim prije spavanja, pa on radi za mene cijelu noć, a ujutro koža osvane meka i zategnuta. Somatoline Cosmetic uistinu djeluje! Dobar je san itekako važan za opće stanje organizma, a ja spavam ko beba.

Dvije su stvari za to zaslužne: kristalna podloga koja odbija negativne utjecaje (valjda su mi zato i snovi puni lijepih misli!) i gotovo svakodnevno vježbanje u teretani. Od toga ne odustajem. U stvari, čini mi se da sam svakim danom sve spremnija i da sa sve većom voljom i veseljem u nju odlazim.

Upala mišića više nije problem

Tamo je moj trener Domagoj gazda i ja ga, premda mi to nije uopće slično, jer uvijek imam problema s autoritetima, slušam bez pogovora. Dobro... promumljam si tu i tamo nešto u bradu, ali to ostane između sprave i mene.

Domagoj u maniri vrsnog trenera treninge slaže tako da upala mišića više nije problem. Taman kad sam se na bol navikla, taman kad sam je prihvatila, odjednom je prestalo boljeti!

Tu i tamo zategne kojimišić, ali kad se to dogodi (posebno na bedru ili stražnjici), ja se samo osmjehnem i pomislim: "Jesam te, ha?!" Uspavani su mišići ponovno progledali, a ja više ne tražim novine tijekom 20-minutnog hoda po traci ili vježbanja na orbitreku.

Nekako mi se čini da sam u vježbanju počela uživati. Osim što je dobro za moje tjelesno zdravlje, sjajno je i za mentalno stanje. Stres me posljednjih tjedana zaobilazi u velikim lukovima.

Sigurna sam da ćete i Domagoja sresti na stranicama Zdrave krave i da će vam on bolje i suvislije od mene objasniti tijek treninga. Ja mogu samo reći – vježbajte! Dobro je za tijelo, srce, cirkulaciju, mozak... Tjelesna je aktivnost pola uspjeha.

Eto, toliko za sada. Veselim se novom tjednu i svemu što će nam donijeti. Pozdravljam vas vedrog lica na kojem se opet naziru jagodice, sretna zbog činjenice da mi hlače postaju prevelike na bedrima, a da uspon na 3. kat više nije nešto što će me uspuhati. Budite zdravi, dobri i veseli!

Saznaj zašto Ana na svojim treninzima proklinje čokoladu!

Mišljenje trenera

Karmelin osobni trener iz City Fitnessa&SPA Domagoj Jug-Dujaković s kojim se Karmela nekad druži čak i pet puta tjedno, opisao namje kako izgledaju njihovi treninzi:

"Već prvi susret sa Karmelom opravdao je sva moja očekivanja. Osoba koju sam viđao na televiziji uživo je još simpatičnija i zabavnija.

Taj njezin vedar duh se stvarno osjeti i na treninzima, gdje se zabavimo i nasmijemo, ali obično samo između dvije serije ponavljanja.

Sjajna stvar kod Karmele je što se ponovno vratila u svijet vježbanja i što stvarno uživa u tome, što je danas rijetkost.

Većinom ljudi dođu jer moraju i treba ih se dosta siliti na to, ali ona vježba jer to sama želi, a ja sam taj koji ju dodatno potiče. Zato mislim da uz takav njezin pristup rezultatineće izostati", kaže Domagoj.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      kupac2

      Joooooj, Pavletići :D Prodavači magle!!! Moja mama se "nasukala"

    • Default avatar -
      perokoji

      Kristalna podloga služi za skidanje uroka, protiv copranja, magije i kaj je najgore navlači višak kilograma. Makni podlogu i dalje viježbaj, vidjet ćeš da je puno bolje.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.