Eko 10. studenoga 2010.

Nova Miss svijeta je vegetarijanka

Miss-Alexandria_Mills
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovogodišnja Miss svijeta Alexandria Mills, Amerikanka iz Kentuckyja, dobila je nadimak KFC po lancu brze hrane Kentucky Fried Chicken. Nadimak smatra ironičnim jer je vegetarijanka. Najdraža joj je talijanska kuhinja, osobito tjestenina

Na izboru za Miss svijeta, održanom u Kini krajem listopada, među više od sto natjecateljica pobijedila je 18-godišnja Amerikanka Alexandria Mills.

Budući da dolazi iz američke savezne države Kentucky, brzo je dobila nadimak KFC, prema lancu brze hrane Kentucky Fried Chicken, protiv kojega udruge za prava životinja godinama prosvjeduju zbog okrutnosti prema životinjama.

Buduća učiteljica voli tjesteninu

Ironija je u tome što je Alexandria vegetarijanka i nikad ne jede u KFC-u! Obožava talijansku kuhinju, a naročito tjestenine.

Pogledaj primjer vegetarijanskog jelovnika i mišljenje stručnjaka o ovakvoj dijeti!

Nedugo prije izbora za Miss svijeta Alexandria je završila srednju školu i želja joj je bila postati učiteljica, no sad će te planove morati malo odgoditi zbog obaveza koje će imati kao dobitnica prestižne krune.

Visoka plavuša kaže da voli putovati, posjećivati nova mjesta širom svijeta i upoznavati nove ljude. Odrasla je okružena glazbom i voli pjevati, a već je puno puta i nastupala. Opisuje se kao ekstrovertna, rigorozna osoba otvorenog i bistrog uma.

"Najbolje stvari u životu isplati se čekati, boriti se za njih, vjerovati u njih i nikad ne odustati", njezin je moto.

Razmišljaš o prelasku na vegetarijansku prehranu? Svakako uvedi barem jedan bezmesni dan u tjednu, a inspiraciju potraži u projektu Zeleni ponedjeljak!

Foto: Guliver Image/Rex Features

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar saymy
      saymy

      svaka cast!morat cu se i ja pocet toga pridrzavati!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.