Hrana 07. prosinca 2010.

Sandrina se natječe za kuharicu jeseni

Kuharica
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sandrina Todorović iz Siska je prema izboru stručnog žirija portala zdravakrava.hr i gastro.hr, postala zadnja kuharica tjedna zahvaljujući svom receptu za lazanje od bundeve. Kao i ostale kuharice tjedna, Sandrina je na dar dobila: Zvijezda poklon paket i besplatnu izradu fotoknjige, a natječe se i za top kuharicu jeseni

Kuhanje je poput relaksacije

Sandrina ima 27 godina, u braku je i ima kćerkicu kojoj su sada tri godine. Zaposlena je kao menadžer, a u slobodno vrijeme kuha i provodi ga sa svojom trogodišnjom kćerkom.

'Zajedno pripremamo ukusne slastice, a naročito sada kada više vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Otkad imam obitelj puno intenzivnije kuham i to mi je poput opuštajuće relaksacije. Kad vidim zadovoljna i nasmijana lica na svojim najdražima, svjesna sam da sam i ovaj put obavila dobar posao'.

Pročitaj Sandrinin recept za lazanje s bundevom...

Ne mogu zamisliti dan bez jabuka

'Od malih nogu pazim što jedem i na popisu mojih osnovnih namirnica uvijek se nalazi svježe voće i povrće. Tako i u skladu s godišnjim dobima uvijek biram namirnice koje su u tom periodu svježe i na dohvat ruke. Najdraže namirnice su mi jabuke, bez kojih ne mogu zamisliti dan, krumpir, svježi špinat i cjelovite žitarice'.

'Danas se mnoge namirnice nazivaju čudesnim, ali cjelovite žitarice su za mene najčudesnije. Svi koji koriste ove namirnice znaju da sam u pravu. S njima te poveže neka istinska čarolija koja ti omogući još bolju pripremu ukusnih glavnih jela, priloga i neizostavnih deserta'.

'Kukuruz je u ove jesenske dane glavna žitarica u mojoj kuhinji', objašnjava Sandrina.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.