Ljepota i relax 01. ožujka 2011.

Preoblikuj tijelo uz LPG tretmane!

450Lpg
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš li se riješiti celulita i masnih naslaga, svakako isprobaj tretmane u LPG EndermoSpa centru - jedinom u regiji i jednom od desetak centara u svijetu koji nude potpuno rješenje u njezi tijela i lica svjetski priznatim LPG tehnikama. Ispuni prijavnicu i možeš na dar dobiti niz tretmana za preoblikovanje tijela!

LPG EndermoSpa centar, koji se nalazi u Vukovarskoj 269 d u Zagrebu, jednoj čitateljici Zdrave Krave daruje niz individualno prilagođenih LPG tretmana za oblikovanje tijela. Odgovori na pitanja u prijavnici i ostavi svoje kontakte do nedjelje 6. ožujka pa će te, ako uđeš u uži izbor, tim LPG EndermoSpa centra pozvati na razgovor u utorak 8. ožujka.

Dobitnica će na tretmane krenuti dan kasnije, a Zdrava Krava će kroz članke i fotografije pratiti njezin napredak tijekom sljedećih mjesec i pol dana.

Prijavnicu možeš ispuniti ovdje!

Prirodno rješenje estetskih problema

LPG EndermoSpa centar svoj rad temelji isključivo na LPG tretmanima pružajući time svojim klijentima potpuno prirodan način za rješavanje estetskih nepravilnosti tijela i lica. Ovi tretmani i u svijetu i u Hrvatskoj već su dokazali svoju učinkovitost i postaju nezaobilazni u borbi protiv celulita i masnih naslaga na tijelu te vidljivih znakova starenja na tijelu i licu.

LPG EndermoSpa se sa svojim visokoeduciranim terapeutima i najnovijom generacijom uređaja nalazi na samom izvoru znanja o prirodnoj stimulaciji stanica LPG uređajima i pruža njegu koja osim brige o lijepom tijelu i licu vodi računa i o tvom zdravlju i životnim navikama.

Njega tijela i lica

Oblikovanje tijela LPG tretmanima temelji se na mehaničkoj stimulaciji adipoznog tkiva i masnih stanica. Tretmani dubinski djeluju na tkivo, potpuno su prirodni i bezbolni, a pomažu i na onim dijelovima tijela koji su otporni na dijete i vježbanje. Njima možeš:

  • smanjiti lokalizirane masne naslage
  • smanjiti celulit
  • zategnuti opuštenu kožu
  • preoblikovati tijelo

Osim njege tijela, posebni tretmani i protokoli pomoći će ti u borbi protiv starenja lica prirodnim face-liftingom – zaglađuju se bore i linije, zateže opuštena koža lica i smanjuje podbradak, a posebna njega područja oko očiju smanjit će umorni i iscrpljeni izraz lica.

Terapija i relaksacija

Briga o lijepom izgledu nije sve što LPG EndermoSpa pruža. Patentirane LPG tretmanske glave svojom masažom djeluju duboko u tkivu, stimuliraju stanice i potiču usporene tjelesne procese.

Zahvaljujući tom jedinstvenom djelovanju moguć je i čitav niz terapijskih aplikacija – limfna drenaža, uklanjanje mnogih bolnih stanja, smanjivanje ožiljaka, svježih i starih opekotina, postoperativna njega, pomoć u liječenju uganuća i iščašenja.

Posebno dobri rezultati postižu se u postoperativnoj njezi nakon estetskih kirurških zahvata. Ovi tretmani stimuliraju protok limfe i proizvodnju kolagena i elastina, djeluju na edeme, smanjuju otekline i modrice, ubrzavaju proces oporavka, preoblikuju vezivno tkivo i učvršćuju i zatežu kožu.

U LPG EndermoSpa dobrodoši su i svi koji žele isprobati relaksacijske LPG masaže, svi kojima su leđa bolna od svakodnevnog sjedenja za računalom ili žele na zdrav i prirodan način boriti se protiv stresa i ukloniti posljedice teškog dana ili tjedna iza sebe.

Želiš li sudjelovati u natječaju i dobiti na dar niz LPG tretmana za oblikovanje tijela, prijavnicu ispuni ovdje!

Više info: www.lpg-endermospa.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.