Ljepota i relax 05. travnja 2011.

Wellness tretmani za trudnice

Spa450X300
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kozmetički tretmani s hranjivim uljima iz eko uzgoja koji koži vraćaju elastičnost i gipkost posebnost su u ponudi Comfort zone Spa & Wellness centra lošinjskog hotela Aurora, a idealni su za sve trudnice i mlade majke

Lošinj je otok jedinstvene mikroklime upravo zbog koje je idealno odredište za opuštajući i revitalizirajući odmor tijekom cijele godine. Mirisi preko 1,200 vrsta raznog otočkog bilja, aerosol kristalno čistog mora i 2,600 sunčanih sati godišnje vrhunski su prirodni sastojci lošinjskog wellnessa koji bude sva čula te su izvor energije i snage za tijelo i um.

Čuvar tradicije hrvatskog wellnessa

U oazi miomirisa, u krošnjama stoljetnih borova jedne od najljepših lošinjskih uvala - Sunčanoj uvali, uz samo more, smjestio se hotel Aurora iz grupacije Lošinj Hotels & Villas. U sinergiji s jedinstvenim prirodnim okruženjem, hotel Aurora nudi nenametljivu udobnost, vrhunsku uslugu, tradicionalne mediteranske gastro delicije te bogatu relax i wellness zonu autohtonim ljekovitim i aromatičnim biljem. Jednom kada se smjestiš u hotelu Aurora, poželjet ćeš da tvoj odmor nikada ne prestane!

Mediteranski koncept i holistički pristup uz uporabu autentičnog otočkog bilja iz ekološkog uzgoja izdvojili su Comfort zone Spa & wellness Aurora  u jedinstveno mjesto gdje stoljetna priroda liječi. Upravo zbog takve kvalitete wellness je dobio vrijedno prizanje u kategoriji ''Upotreba preparata od autohtnog ljekovitog bilja Hrvatske u Beauty/Spa wellness programima'' te je idealno mjesto za nezaboravne trenutke opuštanja, ugode i zdravlja, idealnog za sve trudnice i mlade majke.

Tretmani hranjivim uljima iz eko uzgoja

New life i New mum tretmani osmišljeni za trudnice i mlade majke, pospješuju protok limfe i reaktivaciju krvožilnog sustava, te učvršćuju i uravnotežuju tonus mišića i kože. U tretmanima se koriste hranjiva ulja iz otočkog, ekološkog uzgoja, poput hladno prešanog maslinovog ulja obitelji Kučić s Cresa, koja koži vraćaju elastičnost i gipkost, a koja nemaju negativan učinak na razvoj bebe ili kvalitetu mlijeka (ukoliko majka doji).

Ulja i esencije iz domaćeg ekološkog uzgoja, kao i vrhunska organska kozmetika Sacred Nature garantiraju najvišu kvalitetu njege. Stručno osoblje, kao i miomirisan otočki zrak, koji konstantno ulazi i cirkulira wellnesom, jedinstvena su vrijednost koja doprinosi opuštanju i zdravlju svakoga gosta.

Lagane šetnje uz more i borovu šumu, mediteranska kuhinja, udobnost hotela Aurora i holistički wellness u sinergiji s ljekovitom prirodom, pomoći će ti da puna pozitivne energije uživaš u slatkom iščekivanju ili bržinom odgajanju svoje bebe.

Lošinj je nezaobilazna destinacija ovog proljeća kada se njegova pozitivna energija osjeti u svakom cvijetu i toploj zraci sunca, upavo iz tog razloga nosi epitet otok vitalnosti! Kako bi iskusili doživljaj potpunog odmora, za sve goste hotela Aurora, do 15. travnja, osiguran je besplatan vikend autobusni prijevoz Zageb - Lošinj – Zagreb.

Jedinstveni doživljaj wellnessa, u kojem stoljetna priroda u svakome trenutku liječi, možeš pronaći jedino na Lošinju!

Više info: www.losinj-hotels.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.