Ljepota i relax 01. svibnja 2011.

'U 30 dana riješila sam se celulita'

Kristina-Radic
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kristinin anticelulitni program LPG uređajima je završen: nakon ukupno 15 tretmana noge su joj tanje, stražnjica podignuta i, što je najvažnije, bez celulita! Na bedrima je malo vidljiv još samo kad stisne kožu, tako da je jako zadovoljna i spremna za kratke suknje

Anticelulitni program u LPG EndremoSpa centru, kojeg je 28-godišnja Kristina Radić osvojila u natječaju na Zdravoj Kravi, sastavljen je prema njezinim potrebama i sastojao se od ukupno 15 tretmana LPG uređajem: 4 limfne drenaže i 11 anticelulitnih tretmana

'Spremna sam za ljetnu garderobu, i to broj manju!'

Na kraju smo provjerili koliko je Kristina zadovoljna rezultatima:

"Nakon svih tih tretmana rezultati su stvarno vidljivi. Noge i ruke su tanje, dok je stražnjica podignuta i čvrsta i, što je najvažnije, bez celulita! Na bedrima ga još malo ima, ali nije vidljiv golim okom, već samo kad se koža stisne, tako da sam jako zadovoljna i spremna za suknje.

Sve stare hlače mi drugačije stoje, plešu mi oko bedara, tako da ću morati promijeniti garderobu, naravno, za manji broj! Držim se i dalje prehrane koju sam dobila od nutricionistice, a to nije nikakva rigorozna dijeta već naputci za zdraviji život, koji će mi pomoći u održavanju težine i postignutih rezulatata. Tako sam izgubila dva kilograma i centimetre najviše u struku i trbuhu.

Jako sam zadovoljna svime i već sada spremna za ljetnu garderobu!"

LPG terapeutkinja Ana Grozdić Kristini je preporučila da i dalje slijedi upute za prehranu koje je dobila od nutricionistice, nastavi s vježbanjem aerobika, kojim se bavi već 12 godina, i unosi dovoljno tekućine, kako bi spriječila nakupljanje vode u organizmu i ponovno stvaranje celulita, u čemu bi joj dodatno moglo pomoći korištenje LPG krema.

Kako do ljeta izbrisati celulit?

Upitali smo Anu i koliko bi vremena i tretmana bilo potrebno većini žena ako se do ljeta žele riješiti celulita.

"Potrebno je minimalno 12 tretmana, koje obično rasporedimo kroz 4 tjedna. Također je potrebno unositi dovoljno tekućine, imati svakodnevnu fizičku aktivnost i zdravu i uravnoteženu prehranu", odgovorila je LPG terapeutkinja.

Kristina je pak dodala kako bi svima preporučila da se s povjerenjem jave u LPG EndermoSpa centar, zbog izuzetne razine profesionalnosti, koja je vidljiva već i u konceptu interijera (svaki klijent ima svoju sobu za tretmane) te u obuci terapeutkinja, ali i radi same učinkovitosti LPG aparata u tretmanima raznih dijelova tijela i rješavanje različitih problema.

Više info: www.lpg-endermospa.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Na web stranici LPG Endermospa postoji cijeli cjenik, ako ga ne možete naći, evo linka: http://www.lpg-endermospa.hr/pdf/ponuda%20tretmana.pdf

    • Default avatar -
      Angieee

      Zanima me cijena tih tretmana, jer brijem da mjesec dana košta cca 3.000 kuna u najboljem slučaju, čim oglašavaju da daju na rate na kartice. Na webu nemaju cjenik usluga, nego samo da odobravaju popust na gotovinu i da se može platiti karticama. Meni to nije cjenik.

    • Default avatar -
      smokvica

      a cijene znam da su velike ali me isto zanima,btw stvarno gdje je slika bez trapki?

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.