Hrana 11. svibnja 2011.

Osvježi se uz dr. Martins Coco Juice

Coco-Jiuce1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dr. Martins Coco Juice obiluje kalcijem, kalijem, magnezijem i natrijem, a ova super voda iz mladog, zelenog kokosa smatra se jedinim prirodnim izotonikom. Osim što idealno hidratizira i osvježava organizam tijekom fizičkog napora, sok od kokosa tijelu osigurava energiju, zdravlje i vitalnost

Jedini prirodni izotonik

Dugogodišnja istraživanja dr. Martinsa, priznatog svjetskog pedijatra, nutricionista i liječnika sportske medicine, pokazala su da je super voda, kako se naziva tekućina koja ispunjava mladi, zeleni kokosov plod, bogata visokovrijednim nutrijentima – vitaminima, mineralima i aminokiselinama.

Ova tekućina omogućuje kokosu da ostane zelen i svjež tijekom cijele godine, a jednak učinak ima i na tvoj organizam.

Zbog bogatstva kalcijem, kalijem, magnezijem i natrijem, super voda iz mladog, zelenog kokosa smatra se jedinim prirodnim izotonikom. Osim što idealno hidratizira i osvježava organizam tijekom fizičkog napora, daje energiju, zdravlje i vitalnost.

Kao da je još uvijek u kokosu

Dr. Martins certificirani ekološki sok od kokosa, od svibnja se može kupiti i u hrvatskim trgovinama, i to na policama Super Konzuma te u trgovinama eko proizvoda.

Coco juice – 100 posto sok od kokosa dobiva se patentiranom metodom cijeđenja kroz finu mikroskopsku membranu, bez doticaja sa zrakom i svjetlošću, te se pakira u laganu, ekološki prihvatlju ambalažu koja štiti i čuva sva njegova prirodna svojstva.

Dr. Martins sok od kokosa je djevičanski čista prirodna tekućina bez dodatka konzervansa, boja ili aroma, ista onakva kao da ju piješ direktno iz kokosa na nekoj od tropskih plaža, a preporuča se sportašima, djeci i svima koji žele biti zdravi i vitalni.

Rezultati nagradne igre

U nagradnoj igri koja je trajala od 12. do 18. svibnja, deset najsretnijih registriranih korisnika na dar je dobilo poklon paket dr. Martins Coco Juice proizvoda - Coco Juice 100 posto sok od kokosa, Coco Juice sok od kokosa s acerolom i ananasom, Coco Juice sok od kokosa s bananom i limunom te ekološku dr. Martins torbu od prešanih jutenih vlakana, eko kemijsku i mali rokovnik.

Oni su: Katarina Štajduhar, Sanja Badanjak, Tihana Bohm, Sanja Filipović, Klara Šabić, Vanja Sušanj, Ivanka Sabadin Ferenčak, Jelena Nožarić, Dijana Grdić, Marija Dorbola. Sretne dobitnike ćemo putem e-maila obavijestiti o preuzimanju nagrade.

Više info: www.dr-martins.hr ili na mail info@dr-martins.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga Eva, Coco juice možeš kupiti u Super i Maxi Konzumu te u bio&bio i Garden trgovinama.

    • Avatar bubamala
      bubamala

      @zdravakrava hvala na info,evo poslala sam mail :)

    • Avatar Zdrava__Krava
      Zdrava__Krava

      Draga bubamala, vidim da si se odjavila s newslettera klikom na link 'Ne želim primati newsletter' koji se nalazi u dnu svakog newslettera. Ukoliko ubuduće želiš opet redovito primati, molim te javi mi se na e-mail info@zdravakrava.hr.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.