Dijeta 27. svibnja 2011.

Petra priprema tijelo za ljetnu sezonu

Petra-Lpg
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Petra je prije početka anticelulitnih tretmana imala najviše celulita na bedrima i trbuhu, a prvi rezultati masaže LPG uređajem već su vidljivi. S obzirom da ima masni tip celulita potrebno joj je više tretmana kako bi ga uklonila, kaže kozmetičarka Mirela Rorić

Osim redovitog vježbanja sa trenericom Renatom i pridržavanja novog dijetnog jelovnika, Petra se protiv celulita bori LPG tretmanima koje joj provodi stručni tim kozmetičkog salona Guliver Energija.

Kritična mjesta su bedra i trbuh

Dva puta tjedno Petra ide na anticelulitne tretmane koji se rade sa LPG Cellu M6 uređajem. U 45 minuta, koliko traje jedan tretman, zahvaća se cijelo tijelo, a posebna pažnja se posvećuje problematičnim mjestima.

'Dinamičke rotacije roll in tehnologije u lipomasaži djeluju duboko u vezivnom tkivu te na taj način dopiru do najotpornijih masnih naslaga i uspješno ih razrađuju.

Redovitom primjenom LPG masaže povećava se optok krvi i limfe, a rezultat je vitkije tijelo, smanjen obujam i nježnija i gipkija koža', rekla je kozmetičarka Mirela Rorić.

Petrin celulit prije početka tretmana bio je tvrd, a kritična mjesta su joj bedra, osobito vanjska strana, i trbuh.

Masni tip celulita

'S obzirom da Petra ima adipozni, odnosno masni tip celulita, potrebno joj je više tretmana nego kod osoba koje imaju problema sa zadržavanjem tekućine, odnosno edematozni celulit', objašnjava Mirela.

'Već nakon par masaža kod Petre su vidljivi rezultati. Celulit je mekši, a obujam u centimetrima je manji.

Uz Petrinu volju i disciplinu, koju već sada pokazuje, očekujem odlične rezultate', dodaje Mirela i napominje kako je za dobre rezultate, uz LPG tretmane, potrebno pripaziti na prehranu, unositi dovoljno tekućine u organizam i vježbati.

Tretmani su opuštajući

‘Celulit imam od kada pamtim, samo sam prije bila mršavija pa mi se čini da je bio vidljiviji. Nije toliko izražen ali ga ima dosta, a s obzirom da je kod mene u pitanju masni tip celulita teže se uklanja’, kaže Petra.

Iako u poluprozirnom trikou, koji se nosi kako bi tretman bio ugodniji, osjeća neugodu, masaže LPG uređajem opisuje kao vrlo ugodne i opuštajuće.

’U početku malo boli. Napast zvana celulit se baš i ne da tako lako iskorijeniti. No tretmani su unatoč toj maloj boli pravi užitak - sat vremena čiste bezbrižnosti.

Zapravo, najgori i usudim se reći, najbolniji trenutak je kad čujem: Bravo Petra, gotove smo za danas!’, zaključuje naša kandidatkinja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.