Fitness 21. lipnja 2011.

Učvrsti tijelo uz reggae aerobic!

Reggae1.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Reggae aerobic je vježbanje uz reggae glazbu sa specifičnim koracima koji sadrže puno malih i velikih skokova i poskoka te povisuju puls u vrlo kratkom vremenu. Pogledaj video i isprobaj plesne korake kod kuće!

Osjeti duh Jamajke!

Svi znamo da reggae potječe s Jamajke, no mnogi ne znaju da postoji nekoliko različitih vrsta reggaea. Neki od stilova su soca, caribian, afro, ska, a svaki od njih se razlikuje po glazbi i po plesnim koracima.

Termin reggae se ponekad koristi u širem smislu, te se odnosi na više vrsta jamajkanske glazbe, poput ska, duba i rocksteadya. Reggae ritam je prepoznatljiv po ritam gitari i bas bubnju koji udara treći beat svake mjere, što je poznato kao one drop. Također, često se veže uz rastafari pokret koji je utjecao na mnoge reggae glazbenike u 1970-im i 1980-im.

Zanima te kako se pleše latino aerobic ili reggaeton? Pogledaj video...

Plesni skokovi garantiraju dobru zabavu

Reggae aerobic je vježbanje uz reggae glazbu sa specifičnim koracima. Intenzitet je visok jer koraci sadrže puno malih i velikih skokova i poskoka koji povisuju puls u vrlo kratkom vremenu.

No, kao i kod većine drugih plesnih aerobic programa zabavnom glazbom i posebnom koreografijom skrećemo pozornost s napora na zabavu. Koraci su specifični, ali vrlo jednostavni, kako bi ih svatko mogao izvesti i postići svoj cilj.

Više info: www.gokyfit.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar luela
      luela

      super mi je ova pjesmica :)

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.