Dijeta 01. srpnja 2011.

Cijela riva trenira s Petrom

Petra-Trening
1/4
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako se projekt "Mršavimo zajedno" polako približava kraju, Petra i dalje vježba marljivo kao na početku. Zajedno sa, kako sama kaže, najboljom trenericom na svijetu, Renatom, iskoristila je ljetno vrijeme pa treninge odrađuju na splitskim Bačvicama, gdje im se u vježbanju pridružuju i drugi zainteresirani građani

Petra je sigurnija u sebe

'Petra je tijekom ovog projekta napredovala toliko da sa lakoćom izvodi vježbe koje su joj u početku bile jako teške. Izdržljivija je, jako motivirana, ima bolje držanje i sigurnija je u sebe.

Sretna je zbog postignutih rezultata, a iako je studentica i trenutno traju ljetni ispitni rokovi, bez obzira na to ne preskače treninge', priča Petrina trenerica Renata Buljan Lovrinčević iz Fitness centra Guliver Energija.

'Naš trening je sada dinamičniji nego prije. Petra je počela trčati na traci i pohađati moje grupne satove na kojima su naprednije vježbe za cijelo tijelo kao i indoor cycling i aerobox. Tako smo postigli malo bolju kondiciju i veću potrošnju kalorija, i što je najvažnije, imamo raznoliki program koji ne dopušta rutinu i dosadu', dodaje Renata.

Ljetni trening na plaži

'Kako je počelo lijepo vrijeme treniramo na najpopularnijoj splitskoj plaži Bačvice gdje Guliver Energija daruje besplatno vježbanje. Petra svaki sat na Bačvicama završava s plivanjem, iako je to za sada samo u svrhu relaksacije’, kaže Renata i poziva sve zainteresirane da im se pridruže na Bačvicama utorkom i četvrtkom od 8 do 9 sati i subotom od 9 do 10 sati kada je na rasporedu aqua aerobik. 

Renata nam je potvrdila kako je Petra idealna kandidatkinja. ‘Nisam mogla dobiti bolju kandidaktinju. Nikad ne izbjegava trening, ne traži izgovore, odradi sve zadano, a vrijeme provedeno s njom je ugodno i zabavno', govori Renata.

Rutina nije dozvoljena

‘Iako sam sada izdržljivija nego na početku projekta, svaki me dan Renata uspije iznova izmoriti – uvodi nove vježbe i mijenja način na koje sam do ranije vježbala’, opisuje Petra svoje treninge.

‘Ljetne prednosti smo odlučile maksimalno iskoristiti pa smo počele vježbati i na plaži. Renata zajedno s Guliver Energijom organizira besplatne grupe za vježbanje, a ja od sada i svoje prijatelje vodim na trening uz more’, govori Petra.

Najdraži poklon

Naša najmlađa kandidatkinja koristi svaku priliku da pohvali svoju trenericu, iako kaže da Renatina djela najbolje govore o njoj. 

‘Jednom je prilikom iz konteksta izvukla kako su mi bijeli zubi životni san, i tri minute kasnije ona ga je ostvarila. Kao nagradu za izgubljene kilograme i centimetre i za 21. rođendan, Renata i splitski stomatolog Ivan Vrsalović poklonili su mi izbjeljivanje zubi, pa se sada ne prestajem smiješiti.

Još ne vjerujem kako su stvarno bijeli, stalno imam ogledalo u rukama, a čak sam se par puta uhvatila kako provjeravam njihov izgled i u trgovini.

‘Iako Zdrava krava ostvaruje moje snove svaki dan, zapravo mi je Renata najveći poklon’, priča Petra.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.