Ljepota i relax 14. srpnja 2011.

Ljetna njega u znaku Dr.Hauschke

Dr.Haushka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dr.Hauschka je visokokvalitetna kozmetika s prirodnim sastojcima, a u svojim proizvodima upotrebljavaju visokokvalitetna biljna ulja kao što su ulja od badema, avokada ili jojobe i prirodni voskovi, npr. pčelinji, kandelila i ružin vosak 

Proizvode obogaćuju i ljekovite biljke - bjelodan, noćurak i tratinčica. Prirodna eterična ulja, lavandino, ružino ili limunovo, dodatno oplemenjuju ove proizvode.

Tonik za ruke i noge od ružmarina Dr.Hauschka

Zbog osvježavajućeg se djelovanja i poticanja cirkulacije (ekstrakt boražine i eterično ulje ružmarina), sprečavanja i ublažavanja grčeva u listovima kao i kod začepljenih krvnih žila te slabih vena i umornih nogu preporučuje trudnicama i osobama koje dugo sjede ili stoje osobito u vrućim danima.

Dr.Hauschka maska za revitalizaciju

Odličan je preparat koji koži vraća vlagu te ju istovremeno umiruje. Odlična je za ljetnu njegu, osobito nakon duljeg boravka na suncu.

Dr.Hauschka losion poslije sunčanja

Posebna mješavina biljnih ulja i voskova koji imaju značajke antioksidansa štite kožu od isušivanja i čine ju mekom, nježnom i svježom.

Dr.Hauschka preparat za intenzivnu njegu

Dr.Hauschka preparat 04 za intenzivnu njegu posebna je formula koja odgovara potrebama zahtjevne zrele kože koja je postala neuravnotežena i treba normalizirajući poticaj. Ovaj preparat vlaži, omekšava i vitalizira kožu. U formuli se nalazi kombinacija blaga iz prirode u ritmiziranom obliku: vitalizirajuće drago kamenje kao što su plavi turmalin i jantar, regenerirajuće zlato, bilje koje vlaži kao što su bijeli ljiljan i sljez, gingko i lišće masline te matična mliječ koji jačaju kožu te prirodna slana voda iz termalnog izvora Bad Bentheim i sandalova vodica.

Dr.Hauschka olovka za oči

Olovka za oči - dvobojna praktična olovka za oči, izrađena od prirodnih biljnih sastojaka, pogodna i za osjetljive oči.

Najbolji komentar na članak, prema mišljenju redakcije Zdrave Krave ostavila je naša čitateljica pod korisničkim imenom scalia, pa smo je nagradili s ljetnim poklon paketom Dr.Hauschka koji se sastoji od tonika za ruke i noge od ružmarina, olovke za oči, after suna, intenzivnog tretmana za zrelu kožu i revitalizirajuće maske.

Više info: www.drhauschka.com.hr

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      malamalae

      Razocarana potpuno, kupila kremicu i sva sretna dosla doma da napokon probam. Isti cas dobila sam alergijsku reakciju zbog intenzivnog i poprilicno neugodnog mirisa. Nije se smirilo dok nisam dobro umila lice i popila antihistaminik.

    • Default avatar -
      mhizman

      Spoj mašte, ljepote, ugode i zadovoljstva. Ma, tko ga ne bi volio? Zato obožavam Dr. Hauschka kozmetiku.

    • Default avatar -
      SmellyMelly

      Za lijepu i njegovanu njušk(ic)u preporučujem dr. Hauschk(ic)u.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.