Fitness 13. rujna 2011.

Trčanje je opet in uz We Run Zagreb

Remi
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pripreme za utrku We Run Zagreb koja će se održati na Jarunu 01. listopada 2011. u punom su jeku. Ovaj veliki događaj u organizaciji NIKE Hrvatska za cilj ima promovirati zdrav način života i potaknuti što više ljudi da se počnu baviti ovim zdravim, a jednostavnim sportom kao načinom rekreacije

Prednost trčanja je da se njime mogu baviti svi, kako mladi, tako i stari, pa je upravo stoga i We Run Zagreb otvoren za sve koji se žele družiti, zabavljati te okušati svoje trenutne trkačke sposobnosti, bilo da se radi o profesionalcima ili potpunim početnicima. Sve što trebate napraviti za prijaviti se na utrku je kreirati svoj unikatni startni broj, takozvani BIB i to na Facebook stranici NikeRunningHrvatska te ga nositi na utrci 1. listopada. Registracija se osim na Facebook stranici može napraviti i u Nike trgovinama u Arena centru (1.kat) i City Centru One (1.kat), te trgovinama Intersporta u Westgateu i Arena centru.

Izrađeni bibovi moći će se preuzeti u Nike trgovini u Ilici 10 od 26. rujna, a majica za trčanje 1. listopada na samoj utrci. Za zabavu će se uz pomoć dobrih vibracija svih sudionika pobrinuti sam organizator, koji sve trkače nakon utrke poziva na izvrstan provod uz nastup glazbene atrakcije Edwarda Maye, te koncert Elementala.

Besplatni tjedni treninzi pod stručnim vodstvom

Svi oni koji se žele pripremiti za utrku ili makar upoznati se s osnovama trčanja pozvani su da se priključe besplatnim tjednim treninzima koji se održavaju u već uhodanom ritmu svakog utorka u Varaždinu od 18 do 19 sati na stadionu Sloboda, svake srijede u Maksimiru od 18 do 19 sati sa startom kod male pozornice te svakog četvrtka na Jarunu od 18 do 19 sati sa startom kod polivalentnog igrališta. Trčati se može u svemu, no svi koji žele mogu uz preporuku stručnjaka na licu mjesta isprobati i posuditi tenisice iz Nike trkačkog asortimana.

We Run Zagreb utrku prepoznala su i podržala mnoga poznata imena poput Remi i Shot iz Elementala, stand up komičara Ivana Šarića, radijskog voditelja Ivana Vukušića, masterchefa Šime Sušića te glumaca Duška Modrinića i Mirne Medaković, koja se na tjednim treninzima predano priprema za svoju prvu utrku. Svi oni već su izradili svoje personalizirane bibove, a u kreativnom izričaju priključili su im se i poznati pripadnici street arta, Zets, Lunar i Oko Okato koji su svoje bibove ukrasili svojstvenim neobičnim motivima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.