Dijeta 19. travnja 2012.

Nikolina i Davor mršave zajedno

Davor-Nikolina
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prvi par koji će sudjelovati u petoj sezoni našeg projekta "Mršavimo zajedno" su poznati tv-voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica novinarka Nikolina Gerek. Nikolina i Davor zajedno rade već 15 godina i raduju se što će jedno drugom biti potpora tijekom zajedničke bitke sa suvišnim kilogramima

Uoči početka projekta koji će trajati dva i pol mjeseca, Nikolina i Davor otkrili su nam koliko im znači međusobna prijateljska podrška u mršavljenju, zašto su se odlučili na zajedničko mršavljenje i što misle jedan o drugom.

Nikolina o Davoru

Nikolina želi smršaviti 10 do 15 kilograma i učvrstiti trbuh za koji kaže kako joj je najveća kritična zona nakon trudnoće, a posebno se veseli što će je kroz projekt pratiti kolega Davor koji je uvijek zna nasmijati kada je najteže.

U dvoje je ljepše, zar ne? Poznata pjesma, no u svemu je uvijek tako. Davor će nas, sigurna sam, sve zajedno dobro zabavljati i tako će sve ovo i brže i pozitivnije proći. Davora se sjećam još sa Radija 101. Tada sam ga samo slušala no ne i poznavala. Zajedno radimo već cca. 13 godina u emisiji "Dobro Jutro Hrvatska". U jednom periodu je bio i glavni urednik redakcije i moram priznati kako nije bio strog.

Davor je definitivno jedna vrlo pozitivna osoba pa i onda kada zna biti pomalo ciničan. Sklon je britanskom humoru pa tko razumije, razumije. Voli zabavljati ljude oko sebe i ustrajan je kada se primi nekog projekta. Tako će sigurno ovdje "pucati" od upornosti. Njemu je lakše jer se već bavi boksom, a uz to opće je poznato da muški brže sagorijevaju masti.

Želiš saznati više o Nikolini Gerek? Pogledaj njezin profil!

Davor o Nikolini

Davor kaže kako ima višak kilograma odkad zna za sebe, a najveća mu je želja stanjiti i izdužiti noge kako bi mu korak bio lak poput gazelinog. Među svim kolegica u redakciju, odabrao je Nikolinu jer smatra kako je ona pravi partner i prijatelj koji će ga motivirati u zajedničkom mršavljenju.

S Nikolinom radim i poznajemo se valjda već petnaest godina, sjećam se da mi je jedva pristala govoriti ''Ti'' i da joj se dan danas zalomi da mi kaže ''Vi'.

Mršavljenje u paru mora biti dobra stvar, jer jedan drugog bismo mogli poticati, prekoravati kad pogriješimo, nadmetati se i zajedno ići prema cilju. Nikolina je odlična novinarka, potpuno posvećena području koje joj savršeno odgovara- ekologiji, zdravom okolišu i životu. Baš kao i većina hrvatskih žena mora uložiti velike napore kako bi bila dovoljno posvećena obitelji, a s druge strane poslu s kojim se bavi.

U toj situaciji ima vrlo malo vremena za sebe i ovo je njezina izvrsna prilika. Posljednjih nekoliko godina sjedimo jedan pored drugog i razmišljajući o svom izboru za partnericu u ovom projektu prevrtio sam desetke kolegica, dok se jednom nisam zagledao u nju tako pored sebe, a ona me pogledala i pitala: 'Što me tako gledaš. I tako je počelo...'

Želiš saznati više o Davoru Meštroviću? Pogledaj njegov profil!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.