Ljepota i relax 17. svibnja 2012.

Najbolji regenerator za tvoju kosu

Regenerator-Cesalj-Kosa1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dok šampon služi za čišćenje kose, regenerator je prvi korak u njenoj njezi. Upravo zato je iznimno važno da bude prilagođen tvojem tipu kose. Ako primjerice imaš suhu kosu, trebaš izabrati regenerator s hranjivim uljima, a ako ti nedostaje volumena trebaju ti kompleksi kolagena i vitamin B

Kupiti odgovarajući regenerator ponekad je teže nego odabrati pravu frizuru. Regenerator je osnovni proizvod u njezi kose pomoću kojeg će zablistati.

Regeneratori za volumen

Kosa koja u pramenovima pada uz lice boljka je mnogih žena. Takva kosa je iznimno teška za stiliziranje i vječito nedostaje volumena koji će kosu podići i učiniti je bujnijom. Najbolji sastojci za ovaj tip kose su kompleksi kolagena, pšenični protein i vitamin B.

Regeneratori za krhku kosu

Kosa koja je suha ne mora biti nužno sklona pucanju. Međutim, stalno ravnanje kose bilo glačalom ili četkom, feniranje i kovrčanje na figaro može utjecati na čvrstoću kose. Trebaš se orijentirati na hranjiva ulja i arginin koji kosi daju snagu već u vlasištu.

Regeneratori za suhu kosu

Nakon šišanja svakako nabavi šampon s keratinskim kompleksima i hranjivim uljima. Takvi sastojci su, uz redovito šišanje, najbolji lijek za suhu kosu. Ovom tipu kose je potrebna i dodatna njega u vidu maski ili seruma, ali regenerator ne smiješ preskočiti.

Ako te zanima kakav regenerator koristiti za tanku kosu, savjet potraži na www.budi.in

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.