Hrana 29. ožujka 2013.

Kako je protekla degustacija mueslija?

Darija
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Redakcija Zdrave Krave organizirala je izbor najboljih hrskavih muesli sa suhim voćem prema glasovima čitatelja i ocjenama stručnih suradnika portala. Odlučili smo se za ovaj izbor, jer su prema našoj anketi o doručku koju smo proveli u studenom, žitarice proglašene najdražim izborom za doručak u svim dobnim skupinama

Članovi stručne komisije koji su degustirali i ocijenili mueslije:

  • dr. sc. Lea Pollak
  • nutricionistica i direktorica Vitaminoteke dr. sc. Darija Vranešić Bender
  • direktor kreativne agencije Nukleus Neven Dubravčić
  • kulinarski stručnjak Robert Ripli

Nakon što su degustirali svih sedam hrskavih mueslija sa suhim voćem, ocijenili okus, miris, aromu, nutritivne i zdravstvene vrijednosti, emotivni doživljaj i vizualni dojam ambalaže, članovi stručne komisije predali su svoje obrasce za ocjenjivanje. Zbrajanjem svih bodova došli smo do tri mueslija o kojima će dalje odlučivati čitatelji. Pogledaj koja tri mueslija prema bodovima stručne komisije idu u drugi krug.

U razdoblju od 29. ožujka do 7. travnja i ti ćeš moći sudjelovati u našem izboru i dati glas za svoje najdraže voćne muesli! Klikni i glasaj!

Video snimio i montirao: Davor Batisweiler

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.