Dijeta 30. travnja 2013.

Projekt ''Mršavimo zdravo s Modifastom''

Zena
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon selekcije prijava i održanih razgovora s kandidatkinjama koje smo odabrali u uži krug, stručna komisija se odlučila Katarinu Juricu i Katarinu Blažeković. Svim prijavljenima želimo više sreće drugi put i pozivamo ih da bodre i prate dvije Katarine u njihovoj bitci s kilogramima

Potpora stručnjaka Zdrave Krave

Dvjema kandidatkinjama koje će kroz šest tjedana mršavjeti koristeći Modifast proizvode Zdrava Krava će osigurati potporu svojih stručnjaka, nutricionista dipl. ing. Nenada Bratkovića, kineziologinje prof. Ane Kuhanec i motivacijsku potporu psihologa Hrvoja Malekovića. Nutricionist Nenad Bratković kandidatkinjama će sastaviti Modifast prehrambeni vodič mršavljenja i kandidatkinje usmjeravati kako najbolje koristiti Modifast dijetne pripravke. Kineziologinja Ana Kuhanec za kandidatkinje će sastaviti poseban program vježbanja koji će im pomoći u mršavljenju, a vježbat će 2 puta tjedno u Ana's Sensual fitness studiju. Trening će se sastojati od tri najpopularnija programa Body workout, Great Booty i AM metode vježbanja, što će im podići samopouzdanje i dodatno oblikovati figuru. Psiholog Hrvoje Maleković će svojim savjetima tijekom trajanja projekta pomagati kandidatkinjama da održe motivaciju pri mršavljenju i budu zadovoljnije svojim uspjesima.

Kandidatkinje ćemo redovno vagati i biti će obvezne prije stupanja u projekt potpisati ugovor. Projekt zdravog mršavljenja trajat će do 1. srpnja, a sve aktivnosti odvijat će se u Zagrebu. Tijekom cijelog tog perioda čitatelji Zdrave Krave moći će pratiti kandidatkinje, bodriti ih i čitati savjete naših stručnjaka.

Modifast -uravnotežena zamjena za obroke

Modifast nudi veliki izbor pića, krema i juha, koje su općenito preporučljive kao zamjena za kompletan dnevni obrok za učinkovitu kontrolu težine. Modifast su punovrijedni zdravi obroci od samo 800 do 860 kalorija dnevno. Sadržaj biološki koncentriranih kvalitetnih bjelančevina i niskog unosa kalorija omogućava da se pomoću proizvoda Modifast postigne učinkovita kontrola težine. Pri tome se zalihe životno važnih bjelančevina čuvaju. Uravnotežen sadržaj minerala, vitamina i elemenata u tragovima te određena ponuda važnih masnih kiselina i ugljikohidrata, osiguravaju stabilizaciju izmjene tvari. Pritom korisnik zadržava mentalnu sposobnost i dobar tjelesni osjećaj.

Osim toga, Modifast uključuje praktične proizvode za putovanja kao što su tablice i pripremljeni napitci. Uglavnom se preporučuju kao uravnotežena zamjena za pojedine obroke za namjensko oblikovanje tijela. Oni su punovrijedni i uravnoteženi obroci s otprilike 240 kcal po porciji i preporučuju se kao zamjena za jedan ili više obroka dnevno.

Dokazano djelovanje

Sadrže sve hranjive tvari koje sadrži obrok: kvalitetne bjelančevine, važne masne kiseline, ugljikohidrate, vitamine i minerale. Modifast tablice ili pripremljeni napitci idealan su uravnotežen obrok za one koji nemaju vremena za opsežan ručak ili za one koji žele uštedjeti kalorije, praktični su za putovanja, posao ili na putu prema kući. Obrok se koristi kao dio energetsko ograničene prehrane koja obvezno mora biti dopunjena unosom druge hrane. Proizvodi osiguravaju dovoljan dnevni unos svih esencijalnih nutrijenata.

Dokazano djelovanje istraživanjem na više od 800 osoba: U 2010. godini Diogenes je istraživao optimalni sastav prehrane koja sprječava debljanje. Ovaj program je uključivao proizvode Modifast LCD. Istraživanje je provedeno na 801 odrasloj osobi prekomjerne tjelesne težine, koje su tijekom osam tjedana koristile proizvode Modifast. Rezultati su nakon 8 tjedana pokazali kako je kod 95 posto osoba zabilježen gubitak težine i smanjenje tjelesne težine za 8 posto.

Rezultati su privukli široku međunarodnu pažnju, a objavljeni su u priznatoj publikaciji ''New England Journal of Medicine''. Više pročitaj ovdje.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      tinatom109

      Bilo bi lijepo da jednom izaberu nekog tko ima 5kg viška. To je umijeće skinuti. Većina onih koje imaju 10+ kg viška samo da izbaci ugljikohidrate i jelo poslije 18h bi se prepolovila.

    • Default avatar -
      ribicaX

      pa evo npr. 1.jel misliš da je tvoj problem što imaš teške kosti? meni je to pitanje provala stolječa,drito ko da te sprdaju..

    • Default avatar -
      snjeska83

      daj primjere da vidim tu inteligenciju ;) tko zna kaj su trazili, mene ziher nisu hihi

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.