Ljepota i relax 18. rujna 2013.

Wellness u Motovunu i Zagorju

Pocetna2
1/6
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava je proslavila svoj četvrti rođendan i tom prilikom pripremila je brojna iznenađenja

Rođendanski tjedan Zdrave Krave

Rođendanski tjedan povodom četvrtog rođendana Zdrave Krave započeo je nagradama za najvjernije čitatelje koji nas aktivno prate od samog početka. Nagradu možeš osvojiti i ti ako nam pošalješ svoju priču na temu 'Zdrava Krava i ja', odnosno 'Zašto volim Zdravu Kravu'. Piši nam o tome što voliš čitati na portalu, kada si započela s redovitim praćenjem našeg sadržaja i što te na Zdravoj Kravi najviše zanima te veseli.

Nagradni natječaj traje do utorka 24. rujna do 11 sati, a najzanimljivije priče ćemo nagraditi i objaviti. Nagrade koje je osigurala Zdrava Krava u suradnji s portalom Relaxino.com uključuju puni pansion za dvije osobe u turističkom selu 'Vuglec Breg' te dva noćenja s doručkom u hotelu Kaštel u Motovunu, a više o njima možeš pročitati u nastavku.

Dva noćenja s doručkom u hotelu Kaštel u Motovunu osvojila je priča Tine Sović Tarantule iz Zagreba, a puni pansion za dvije osobe u turističkom selu 'Vuglec Breg' osvojila je priča Ive Žumberac iz Kašine.

Wellness putovanje s originalnim ponudama

Odgovore na pitanja 'Kuda na odmor, kako napuniti baterije te odmoriti duh i tijelo, a pritom ne bankrotirati ili jednostavno kako i čime iznenaditi svoje najdraže?' odnedavno možeš potražiti na najnovijem, ujedno i najmodernijem specijaliziranom internetskom portalu za wellness odmore - Relaxino.com u 9 mjesecu slavi prvu godinu uspješnog poslovanja. Ovaj internetski portal namijenjen svim ljubiteljima kvalitetnog odmora i originalnih putovanja, predstavlja svojevrstan online katalog wellness usluga u Hrvatskoj i široj regiji te svakom posjetitelju pruža široku paletu ponuda, ali i mogućnost brzog, samostalnog i direktnog rezerviranja odmora po svojoj želji iz udobnosti vlastitog doma.

Portal Relaxino predstavlja jedinstveni internacionalni internetski portal koji nudi veliki broj originalnih turističkih aranžmana i destinacija, informacije o događanjima te mogućnost direktnog rezerviranja željenih ponuda. Ovaj specijalizirani portal za wellness putovanja sadrži i ostalu turističku ponudu i to najveću u regiji te poput pravog internetskog kataloga donosi uvijek najnovije, svježe i originalne ponude, a svojim korisnicima osigurava i dodatne popuste i akcije. Okosnica samog portala jest katalog ponuda, koja uz mogućnost odabira paketa iz široke ponude, omogućuje posjetiteljima i dodatne informacije: detaljan opis dostupnih usluga, fotogaleriju odabrane lokacije, precizne upute i kartu kako stići do nje te mogućnost da čitatelj – budući klijent na portalu može odmah poslati upit i rezervirati termin direktno u hotel, a samu uslugu platiti nakon završetka boravka, na licu mjesta, u odabranoj turističkoj lokaciji.

Nagrada 1: Romantičarska vizija sela Vuglec Breg

Osvoji puni pansion za dvije osobe, s rokom iskoristivosti do 20. prosinca 2013. Turističko selo 'Vuglec Breg' plod je stvaralačke i romantičarske vizije obitelji Vuglec koja je željela baštinu svojih predaka, starih Vugleca, pretvoriti u trajnu vrijednost. 'Vuglec Breg' je nastao na temeljima starog zagorskog zaseoka 'Vugleci', na životnim iskustvima i tradiciji sela u Hrvatskom zagorju u kojemu se još do sedamdesetih godina prošlog stoljeća aktivno živjelo i radilo. 

Obnovljeni 'Vuglec Breg' sastoji se od nekoliko autohtonih zagorskih 'hiža' (Mica, Jana, Lac, Dragec) uređenih za smještaj gostiju te stare gospodarske zgrade u kojoj se nalaze restoran, vinski podrum i dvorana za seminare. Pored restorana, uz prve redove vinograda smještena je sjenica s roštiljem, krušnom peći i ljetnom terasom. Na sjevernoj strani 'Vuglec Brega' nalazi se štala za konje, malo jezero, dva igrališta za tenis i mali nogomet, dječje igralište, travnjaci te staze za šetnju.

Nagrada 2: Idilična atmosfera na vrhu Motovuna

Osvoji dva noćenja s doručkom u standard dvokrevetnoj sobi hotela Kaštel za dvije osobe, uz bazen u wellness centru s hidromasažom i slapovima te bon od 50 kuna za wellness. Boravišna dozvola i osiguranje se plaćaju na recepciji na odlasku, ovisno o terminu dolaska. Osiguranje uvijek po osobi dnevno iznosi 6,00 kuna, boravišna po osobi dnevno za period od 1. lipnja do 30. rujna iznosi 7,00 kuna, od 1. listopada do 31. listopada iznosi 5,50 kuna, a od 1. studenog do 31. prosinca iznosi 4,50 kuna. Nagrada se mora iskoristiti do 23. prosinca 2013.

Hotel Kaštel se nalazi u samom srcu Istre, na vrhu srednjovjekovnog gradića Motovuna u palači iz 17. stoljeća. S gotovo svakog prozora prostire se pogled na panoramu središnje Istre, motovunske vinograde, a neke sobe imaju pogled na gradske uličice i gradski trg. Hotel Kaštel je obiteljski vođen hotel koji u svojoj ponudi ima ukupno 33 sobe (kategorije standard, superior, ekskluzivne s balkonom i hotelske apartmane) te može gostiti i do 70 osoba; restoran la carte restoran koji nudi spoj moderne, kreativne i tradicionalne istarske kuhinje te kvalitetna istarska vina; moderne i tehnički potpuno opremljene dvorene za organizaciju sastanaka, kongresa, seminara i rekreacijskih sadržaja u prirodi.

U idiličnoj atmosferi wellness centra hotela, svaki gost može uživati u hidromasažnom bazenu s prekrasnim pogledom na vrt i istarske krajolike, Sauna oazi koja u ponudi ima finsku saunu, tursku kupelj, kneipp korita, masažni tuš te opuštajuću sobu. Iskušaj vrhunske masaže: medicinsku, aroma SPA, hot stone, mediteransku i energetsku masažu te beauty tretmane lica i tijela. Gosti se isto tako mogu odmoriti i opustiti u zelenom vrtu s predivnim pogledom na pejzaže središnje Istre. Obrati se s povjerenjem.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      marijanica22

      Ajde da vidimo hoću li i ja ikad negdje otić na lijepo putovanje ;)

    • Default avatar -
      Ecume

      Ah, na vuglec bregu sam bila jednom na ručku...bilo je preedivno :)

    • Avatar Kiki44
      Kiki44

      Nešto što bi mnogima trebalo nakon napornog i stresnog radnog tjedna.Obje destinacije su više nego primamljive,ali pošto sam kontinentalka,više me privlače zagorski bregi,šetnja i guštanje u "friškom" zraku,jesen u svim mogućim bojama nego welnesi,bazeni,masaže...ništa se ne može usporediti s ljepotom prirode i osjećajem jedinstva s njom!Dok s mužem šetam našom slavonskom šumom često mi dođe da zagrlim stablo(što i učinim dok on ne gleda jer misli da sam malo uvrnuta,haha,a to je samo čista ljubav prema prirodi).Sretan rođendan Zdrava Krava!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.