Zdravlje 10. veljače 2014.

Trebaš savjet dermatologa? Nazovi!

Pocetna2_4
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svakog ponedjeljka u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati specijalisticu dermatologije i venerologije dr. med. Zdenku Zorić i potražiti njezine savjete u vezi higijene i njege kože lica, čitavog tijela i vlasišta

Kada početi koristiti anti-age pripravke?

Ako si primijetila mrlje na koži, smetaju ti vidljive kapilare ili jednostavno želiš savjet zbog promjena na koži, obrati se za pomoć stručnjakinji Zdrave Krave, specijalistici dermatologije i venerologije dr. med. Zdenki Zorić iz Poliklinike Aviva.

Prvi znakovi starenja kože počinju se nazirati između 20. i 30. godine života. Iako starenje ne možeš spriječiti, možeš se pobrinuti da izgled tvoje kože bude u skladu s tvojim godinama. Saznaj kada bi trebala započeti s prvim anti–age postupcima te kako održavati svježinu lica.

Stres uzrokuje nastanak akni

Iako se uglavnom vežu uz razdoblje puberteta, akne su problem za veliki broj odraslih osoba, a na njihov nastanak utječu velika količina stresa, hormonalne oscilacije i policistični jajnici. Saznaj od doktorice kojim tretmanima možeš ukloniti akne te kako možeš spriječiti njihov nastanak.

Doktoricu Zdenku Zorić možeš nazvati ponedjeljkom u terminu od 16 do 18 sati na broj 060 50 10 10. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.