Ljepota i relax 02. srpnja 2015.

Kokosovo mlijeko i limun ravnaju kosu!

Kosau_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Velik broj žena teži glatkoj, ravnoj i sjajnoj kosi, ali učestalim ravnanjem samo spaljujemo kosu. Doznaj kako na prirodan način i uz jednostavne sastojke doći do ravne i njegovane kose bez skupih preparata i uređaja. Isprobaj masku od mlijeka i meda ili jaja i maslinova ulja

1. Sok od limuna i kokosovo mlijeko 

Sok od limuna i kokosovo mlijeko veliki su prirodni pomagači za ravnanje kose. Pomiješano s limunovim sokom, kokosovo mlijeko će djelovati kao regenerator i pomoći ti izravnati kosu. Sve što trebaš učiniti je pomiješati kokosovo mlijeko i sok od limuna i nanijeti na kosu kao regenerator. Pusti da djeluje do 10 minuta i isperi kosu mlakom vodom. Ako ponoviš ovaj kućni pripravak dva puta tjedno ubrzo bi trebala vidjeti razliku na svojoj kosi te bi ona trebala biti ravnija.

2. Mlijeko i med

Mlijeko i med također rade kao prirodni proizvodi za ravnanje kose. Uzmi šalicu mlijeka i dodaj 2 žlice meda. Dodaj malo pirea svježih jagoda. Stavi mješavinu na kosu i drži najmanje 2 sata. Temeljito isperi blagim šamponom.

3. Jaja i maslinovo ulje

Uzmi 2 jaja i dodaj maslinovo ulje i pomiješaj. Masiraj vlasište s ovom mješavinom. Drži na glavi oko sat vremena. Ova maska ne samo da će omekšati tvoju kosu nego će je i izravnati kosu.

4. Aloe vera gel 

Aloe vera je odlična biljka za kosu. Sve što trebaš učiniti je uzeti ½ šalice toplog ulja (može bademovog ili maslinovog) i ½ šalice aloe vera gela. Izmiješaj sve zajedno i nanesi kao masku za kosu. Isperi mlakom vodom nakon 30 do 40 minuta. To će učiniti tvoju kosu sjajnom i ravnom.

5. Ocat

Ocat također doprinosi ravnanju kose. Nakon pranja, dodaj nekoliko kapi octa u šalicu s vodom i isperi kosu s tom vodom. Nakon toga isperi čistom vodom. Ocat će doprinijeti ravnanju kose i dati joj dodatan sjaj. 

6. Bademovo ulje

Unaprijedi svoj običan regenerator i dodaj od 3 do 4 kapi slatkog bademovog ulja u njega. Nanesi ovu mješavinu kao što inače nanosiš regenerator Stavljaj ovaj regenerator 3 puta tjedno i kosa će ti biti ravnija

Klikni i doznaj luckaste beauty savjete koji djeluju,

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.