Dijeta 02. srpnja 2015.

'Zajedno smo izgubile 22 kilograma'!

Mrsavljenje2
1/14
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan uspješno je završen projekt Zdrave Krave i Sensilaba "Mršavimo zajedno uz SlimCut". Sudionice projekta sestre Snježana Žalac i Vlatka Župan zajedno su tijekom dva mjeseca izgubile 22 kilograma. Sestrama je u mršavljenju pomogao tim stručnjaka - nutricionisti iz Vitaminoteke, treneri iz Body&Mind studija, psiholog Hrvoje Maleković te proizvod za mršavljenje SlimCut 

''Okupili smo vrhunski tim stručnjaka, nutricionista, trenera i psihologa, a podršku kandidatkinjama je tijekom cijelog perioda trajanja projekta pružala i redakcija Zdrave Krave. Zajednički rad  je rezultirao sjajnim rezultatima, djevojke su u 2 mjeseca zajedno izgubile čak 22 kilograma. Važnije od izgubljenih kilograma su svakako zdrave navike koje su usvojile. Zahvaljujem sponzoru, Sensilabu koji nas je podržao i ove sezone i prepoznao važnost ovog društveno-odgovornog projekta'', rekla je urednica portala Zdrava Krava, Martina Medverec.

Kako bi proslavili fantastične rezultate, stručnjaci, redakcija i predstavnici sponzora okupili su se u Corner baru na Europskom trgu.

Snježana i Vlatka prijavile su se u izazov zajedno kako bi jedna drugoj bile podrška i sudeći po rezultatima uspješno su to odradile.

"Bilo je izazova, dvije svadbe i nekoliko rođendana, ali uspjela sam"

Na kraju izazova Snježana je jedva dočekala da stane na vagu i vidi svoje rezultate koji su bili vidljivi već naočigled. "Vau, seka i ja ukupno smo izgubile 20 kilograma, a o centimetrima da ne govorim. Moj rezultat je 9 kilograma i 11 centimetara manje u struku. Za samo dva mjeseca i bez gladovanja. Oduševljena sam. Moram priznati da nije baš svaki dan bilo lako, bilo je tu izazova kao što su dvije svadbe i nekoliko rođendana, ali s vremenom oguglaš na sve to i ideš prema svom cilju. Važno je da si posložiš u glavi što želiš i držiš se svog cilja'', rekla je oduševljeno Snježana.

"S 13 kilograma manje više nemam grč u želucu kad idem kupovati odjeću"

Vlatka je rekla kako joj je jedan od glavnih razloga za prijavu i sudjelovanje u projektu predstavljao oskudan izbor garderobe: ''Prije sam u trgovinu s odjećom ulazila s grčem u želucu jer sam znala da je ono što je lijepo i moderno, meni nedostižno. Sada nakon dva mjeseca sve se promijenilo. Nosim odjeću o kojoj sam prije mogla samo sanjati. Cijeli ovaj projekt pokazao mi je put prema uspjehu i ostvarenju mojih želja. Ovo naravno nije kraj nego početak boljeg, kvalitetnijeg, zdravijeg i sretnijeg načina života. Sestra i ja nastavit ćemo se pridržavati dijetalnih jelovnika i redovito vježbati."

Vlatka i Snježana nastavit će s dijetalnom prehranom i vježbama jer su dobile šestomjesečno članstvo u Mršavimo zajedno klubu, gdje im na raspolaganju kontinentalni, mediteranski i dijetalni jelovnici prilagođeni njihovim potrebama te vježbe nekih od najboljih trenera u Hrvatskoj. Ako ti je potrebna pomoć i podrška u mršavljenju posjeti Mršavimo zajedno klub.

SlimCut pomagač

Ivana Nebojan iz Sensilaba došli su pozdraviti Vlatku i Snježanu na kraju projekta "Mršavimo zajedno uz SlimCut" te su objasnili što ih je motiviralo da sudjeluju u projektu: "Akcija Mršavimo zajedno bila je sjajna prilika da se natjecateljice same uvjere da SlimCut zaista djeluje i da je prirodan i zdrav dodatak prehrani koji doprinosi znatnom gubitku kilograma. Kapsule SlimCut su prve kapsule na hrvatskom tržištu koje imaju klinički dokazano djelovanje na gubitak tjelesne težine. Djeluju na tri razine; ubrzavaju probavu, tope masne naslage i reguliraju vitalnost metabolizma. Imaju termogeni učinak, što znači da tope masnoće i smanjuju kilograme i u stanju mirovanja. Tako pomažu u spontanom gubitku tjelesne težine, dok je u kombinaciji s vježbanjem učinak još bolji "

Riječ stručnjaka

"Vlatka i Snježana su uspjele postići tako dobre rezultate jer su iz temelja promijenile svoje prehrambene navike. Njihov najveći problem zbog kojeg su i skupile prekobrojan broj kilograma bio je preskakanje doručka. Većina osoba s viškom kilograma preskače doručak, a to kasnije u danu dovodi do prejedanja. Organizam se ne smije izgladnjivati, obroci trebaju biti redovni i uravnoteženi i to je jedini put prema trajnom gubitku kilograma. Vlatka i Snježana su se uvjerile da to funkcionira i vjerujem da će ovaj način prehrane trajno integrirati u svoj stil života", rekla je Sandra Krstev Barać, mag. nutricionizma.

Psiholog Hrvoje Maleković rekao je da tijekom projekta "Mršavimo zajedno uz SlimCut" nije trebao intervenirati s psihološkom podrškom jer su Vlatka i Snježana stabilne osobe s jasno zacrtanim ciljem kao i načinom kako ga ostvariti.

SlimCut - pomoć kod mršavljenja

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama je osigurao proizvode SlimCut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja. SlimCut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesnu aktivnost učinak je trostruki.

SlimCut ubrzava dijetu i aktivira tijelo da topi kilograme, kao da smo redovito aktivni i kada mirujemo. Patentiran mix sastojaka u SlimCutu je ljudima dokazano pomagao! Većina korisnika bila je oduševljena s primjenom. To je dokazala dvostruko-slijepa studija u kojoj je polovica korisnika uspješno smršavjela, snizila razinu kolesterola i masti u krvi. Sve to bez promijene svog životnog stila ili povećanja fizičke aktivnosti. Uz SlimCut su izgubili 6,1 kg, poboljšali svoje zdravlje (kolesterol, trigliceride) i poboljšali svojeraspoloženje (energija, anti-stres).

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.