Dijeta 20. kolovoza 2015.

U samo dva mjeseca imam 9 kg manje!

Franjic
1/3
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Još odmalena naša čitateljica Barbara Franjić borila se s viškom kilograma, a svaki pokušaj mršavljenja završio je neuspješno jer nije uspjela uravnotežiti prehranu niti smanjiti unos ugljikohidrata. Prije dva mjeseca postala je članica Mršavimo zajedno kluba i bez ikakve muke izgubila je čak 6 centimetara u bokovima

Cijela obitelj se bori s debljinom

''Probleme s težinom imala sam još od mlađih dana i praktički je cijela moja obitelj zahvaćena tim problemom. Kad je moja sestra smršavjela više od 40 kilograma, njezina upornost me potaknula na to da i ja napokon počnem gubiti kilograme'', tvrdi Barbara koja je u sklopu zdravog i prirodnog mršavljenja unutar Mršavimo zajedno kluba u samo dva mjeseca izgubila 9 kilograma, 4.5 centimetara u struku te 6 centimetara u bokovima.

Barbara i svi korisnici Mršavimo zajedno kluba na raspolaganju imaju više od 60 mediteranskih, vegetarijanskih i kontinentalnih jelovnika prilagođenih upravo njima, plan tjelovježbe, pomoć stručnjaka nutricionista, fitness trenera i psihologa, podršku članova unutar Kluba i još puno drugog sadržaja. Uključi se i ti u Klub i uspješno izgubi od pola kilograma do 1 kilogram tjedno!

Mršavljenje uz uravnoteženu prehranu

Barbara priznaje kako donedavno nikada nije pokušavala s dugoročnim planom mršavljenja i zadržavanja težine. ''U četvrtom razredu srednje škole napokon sam imala težinu kojom sam bila prilično zadovoljna, no početkom studija su se kilogrami ipak počeli vraćati. Nisam imala dobre navike niti sam bila dovoljno jaka da kažem 'ne' slatkoj i brzoj hrani - jedno vrijeme sam živjela za slatkiše i fast food koje sam naprosto obožavala.''

Danas joj je ovakva prehrana naprosto nezamisliva. ''Puno više mi se sviđa raznovrsna i uravnotežena prehrana kakvu sam pronašla u Mršavimo zajedno klubu. Najviše mi odgovaraju kontinentalni i mediteranski jelovnici jer volim isprobavati kombinacije s namirnicama koje još nisam kušala. Jelovnici su tako dobro složeni da se s veseljem svaki dan posvećujem kuhanju.'' Tvrdi kako joj se ponekad čak čini da u jelovnicima ima i previše obroka jer je cijelo vrijeme sita, zadovoljna i ništa joj ne nedostaje, pa čak niti slatkiši bez kojih je bez problema na svoj nagovor izdržala mjesec dana. Jelovnici unutar Kluba sadrže uglavnom tri glavna obroka i dva međuobroka, a u njima nema zabranjenih namirnica.

Lako uočljive promjene u kilaži

Osim zdravoj prehrani, Barbara se okrenula i fizičkoj aktivnosti pa tako svaki dan odlazi na poslijepodnevni trening. ''U teretani se dobro ispušem i nakon vježbanja se osjećam puno bolje i opuštenije jer znam da sam učinila nešto dobro za sebe.'' Kilograme gubi i uz videovježbe unutar Mršavimo zajedno kluba koje su pripremljene i za početnike i za napredne vježbače. Doznaj više!

''U program Mršavimo zajedno kluba sam ušla s ciljem da dođem do svoje idealne težine i da zategnem tijelo kako bih se ponosila njime. Zbog uspješnih rezultata, vrlo često se važem i mjerim, a kad vidim nove rezultate to me još više potiče da idem naprijed!'', tvrdi Barbara te dodaje kako u gubitku suvišnih kilograma ima veliku podršku roditelja, sestre i prijateljica. ''Dobila sam puno pozitivnih komentara na temelju izgubljenih kilograma. Jedne večeri sam bila kod prijateljice i njezina mama mi je rekla da su promjene u kilaži itekako uočljive. Takvi pozitivni komentari koje čujem sve češće jako pozitivno djeluju na mene i daju mi još veću snagu i želju za što boljim rezultatima. Ovaj put se stvarno nadam da ću doći do svog cilja!'', zaključuje.

Ako i ti želiš smršavjeti uz zdrave jelovnike poput Barbare, učlani se u Mršavimo zajedno klub.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.