Zdravlje 24. svibnja 2016.

Dođi na tribinu i osvoji nagrade!

Krpelji-Zk
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tribina '' Ni tebi, ni meni meningitis - zaštiti se od krpeljnog meningoencefalitisa pravovremenim cijepljenjem'' u organizaciji portala Zdrava Krava i udruge ''Aktivan život'' održat će se u utorak, 24. svibnja, od 18.30 do 20 h u Novinarskom domu, na adresi Perkovčeva 2, u Zagrebu. Sve posjetitelje Tribine očekuje iznenađenje

Tribina je otvorena za javnost, a okupit će različite stručnjake i predstavnike društva ''Aktivan život'' koji će kroz dinamičan razgovor odgovarati na važna pitanja i dotaknuti se tema prevencije i liječenja bolesti koje prenose krpelji.

Na tribini će govoriti:

  • Tina Šolja, predstavnica Udruge DŠR Aktivan život, mag. kineziologije i aktivna planinarka
  • Mirjana Kolac, dipl. kineziologinja i planinarka
  • prof. Milivoj Jovančević, dr.sc., primarijus, pedijatar
  • dr. med Kruno Sokol, spec. epidemiolog iz Službe za epidemiologiju sa Zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Tribinu će moderirati voditeljica Ivana Šundov Hojan.

Na tribini će se govoriti o važnosti edukacije i pravovremene zaštite od krpelja prilikom boravka u prirodi za odrasle i djecu, te o važnosti imunizacije organizma od zaraznih bolesti koje prenose krpelji. Također, na tribini ćeš iz prve ruke dobiti savjete od predstavnika Udruge ''Aktivan život'', kako se bezbrižno baviti sportovima na otvorenom.

Ulaz na tribinu je otvoren za javnost, a u drugom dijelu tribine, posjetitelji će moći postavljati pitanja stručnjacima. Na kraju tribine bit će organizirana i zdrava tombola na kojoj će sudjelovati svi posjetitelji. Vidimo se u Novinarskom domu!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      globalsolutions

      eco.kid Outback Jack uspješno štiti od krpelja i komaraca!

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.