Hrana Analizirali smo 16. lipnja 2016.

Napitak od meda i đumbira koji tjera simptome PMS-a

Med_I_Đumbir
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Opet oni dani u mjesecu? Imaš li i ti problema sa bolnim menstruacijama koje ometaju tvoje svakodnevne aktivnosti? Grčevi se za vrijeme menstruacije javljaju jer tvoje tijelo otpušta hormon prostaglandin zbog kojeg se maternica stišće, a intenzitet boli varira od žene do žene. Ako si ovo bolno razdoblje želiš olakšati na prirodan način, donosimo ti dva jednostavna, ali moćna napitaka koji će ti pomoći u ublažavanju bolnih menstruacija

  • Napitak od meda i đumbira djeluje kao čarobni lijek tijekom perioda menstrualnih grčeva. Đumbir i med odlična su pomoć u borbi protiv različitih zdravstvenih problema. Za napitak od đumbira i meda, prokuhaj vodu s nekoliko kockica svježeg đumbira. Nakon što se voda s đumbirom malo ohladi dodaj žličicu meda i uživaj u ovom napitku za ublažavanje boli.
  • Biljni čaj je također dobar za ublažavanje menstrualnih grčeva. Isprobaj čaj od lista maline ili jasmina koji će ti pomoći u otklanjanju jakih bolova.

Saznaj sve o menstrualnim grčevima i kako ih ublažiti!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.