Dijeta Dijetni savjeti
5592 prikaza

"Imam 23 kilograma manje, ali ne stajem dok ne izgubim još 10"

Privatni album
1/1
Dvadesetčetverogodišnja Sara Toth uz pomoć programa skidaj kile.hr koji obuhvaća analizu tijela, fizičku spremnost, plan prehrane, vježbe pod nadzorom trenera i specijalne tretmane poput lipolize uspjela je skinuti čak 23 kilograma.

"Oduvijek sam imala problema s viškom kilograma, nikad nisam bila mršava, ali u posljednje tri godine taj višak je postao vrlo izražen. Dovoljno je reći da sam s 22 godine došla do 95 kilograma", objašnjava Sara, čiji je životni stil prije programa Skidaj kile bio pasivan: "Svugdje sam išla isključivo autom, nikada pješke jer sam bila prelijena, nisam se bavila sportom, niti sam ga ikada voljela. Što se tiče prehrane, jela sam sve i svašta, samo da se jede. U hrani sam nalazila utjehu za sve svoje probleme. Najviše sam jela slatkiše, a voće i povrće ili bilo koju drugu vrstu zdrave hrane nisam uopće konzumirala. Fast food i gazirana pića bili su moja svakodnevica."

 | Author: Privatni album Privatni album

Sara je iskušala različite dijete, ali kako kaže nikad nije dugo izdržala, najviše tri dana, nakon čega bi se odmah vratila starim navikama i jela i više nego prije jer su se te dijete uglavnom svodile na izgladnjivanje. Program Skidaj kile prvi je put vidjela na Facebooku: "Slučajno mi se oglas pojavio u obavijestima te mi je nekako odmah ostao u glavi, a kasnije sam također počela primjećivati i plakate po gradu. Kad bih se gledala u ogledalo nisam bila uopće sretna i napokon mi je došlo u glavu da ne želim više tako izgledati, da se moram pokrenuti i napraviti nešto od sebe. Nakon svega par dana sam se odlučila na taj korak te došla pogledati teretanu u klub Skidaj kile u Prečkom. Kad sam došla, nisam bila optimistična i nisam vjerovala da se mogu pokrenuti i riješiti se suvišnih kilogram i da nije bilo moje trenerice Kristine mislim da se niti ne bih upisala. Ona me uvjerila da je to prava prilika za mene i zauvijek ću joj biti zahvalna."

Sara je objasnila kako izgleda program Skidaj kile: "Išla sam u dva navrata, prošle godine tri mjeseca te ove godine. Sad sam u programu već pet mjeseci. U prvom dijelu treninga radi se lipoliza (elektrostimulacija), nakon toga kardio te onda vježbe s osobnim trenerom (svaki put). U sklopu programa su i predavanja na kojima se može naučiti jako puno o prehrani. Što se tiče prehrane ne moram se držati određenog broja kalorija, niti ograničenje u količini. Dan započinjem voćkom i zatim pojedem doručak. Ručak mi je baziran na proteinima i povrću, za međuobrok pojedem voće, a za večeru proteinski shake."

 | Author: Privatni album Privatni album

Sara ne skriva da je bilo i teških trenutaka kada je zapadala u krizu: "Bilo je dosta teško, pogotovo na početku, za mene je to bila totalna novost budući da se nikada prije nisam bavila nikakvim sportom. Spasonosno je bilo što sam u Skidaj kile dobivala podršku i bila okružena osobama koji su me gurale naprijed i dale mi do znanja da mogu postići svoje ciljeve. Program Skidaj kile jedinstven je po tome što se stvara snažan odnos između trenera i klijenta, tako da uspjesi klijenta postaju uspjesi trenera i obratno. Postigla sam to da sam se počela kretati, voljeti sport, uživati u treninzima i ne mogu više zamisliti da ne treniram. Naučila sam opet voljeti svoje tijelo. Iskreno svima koji se muče s viškom kilograma preporučujem da se upišu na program Skidaj kile. Bila sam tip osobe koja je samo sjedila i kukala, čak sam se u jednom trenutku i pomirila sa svojom debljinom. Međutim, uspjela sam uz profesionalnu potporu ljudi iz skidaj kile i zato svima koji imaju problema s kilogramima savjetujem da pokušaju jer, ako sam ja uspjela možeš i ti.  Izgubila sam 23 kilograma no neću se zaustaviti dok ne izgubim još 10, to mi je konačni cilj i znam da to mogu postići."

Doznaj više o programu Skidaj kile

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.