Dijeta Dijetni savjeti 26. srpnja 2016.

Jennifer Lopez otkrila: ne jedem sladoled i ne pijem alkohol

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznata pjevačica i glumica Jennifer Lopez proslavila je 47. rođendan i otkrila tajnu svog mladolikog i vitkog izgleda. Jennifer ne jede sladoled i ne pije alkohol, a fit tijelo održava plešući na koncertima

Svoj izgled duguje redovitom vježbanju s osobnim trenerom, a za vrhunsku figuru zaslužno je i stalno plesanje na koncertima.

'Nekima je ugodno samo sjediti i pojesti cijeli sladoled, ali meni je od njega samo zlo', objasnila je pjevačica i dodala da se ne osjeća dobro kad ne vježba. Svoj izgled pripisuje i tome što ne pije alkohol, čak ni na zabavama, a ako prilike to zahtijevaju, otpije samo mali gutljaj.

Pobornica Dukan dijete

U medijima su je često povezivali s poznatom Dukan dijetom, koja je u osnovi proteinska dijeta bez količinskih ograničenja u kojoj se ugljikohidrati i osobito masti smatraju neprijateljima uspjeha.

Dukan dijeta dijeli mnoge sličnosti s nekad popularnom Atkinsovom dijetom, a osnovna je razlika što se u Dukan dijeti masti smatraju neprijateljem, a kod Atkinsa su dozvoljene. Dijeta definitivno neće odgovarati osobama koje nisu ljubitelji mesa, a čak i među ''štovateljima'' odrezaka i drugih mesnih delicija mogla bi naći slabi odjek zbog svoje monotonosti.

Saznaj više o Dukan dijeti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.