Dijeta
693 prikaza

Kako izdržati dijetu?

Robi-Psiholog.
Pogledaj video i saznaj koliko je motivacija važna kad krećeš na dijetu, te zašto naši kandidati Robert i Saša ne bi izdržali bez pomoći svog sportskog psihologa Igora Čerenšeka

Preopterećeni dnevnim rasporedom, obiteljskim i poslovnim obavezama, te aktivnostima iz programa 'Mršavimo zajedno' naši kandidati Robert i Saša potražili su pomoć sportskog psihologa Igora Čerenšeka.

Koji je najveći Robertov problem?

Uz obitelj i stresan novinarski posao Robert završava i snimanje novog dokumentarnog filma. Također, redovito odrađuje gaže sa svojim etno jazz bendom Methodus.

'Robert je odjednom dobio puno različitih obaveza, od treninga, prehrane do raznih kozmetičkih tretmana koje je morao uklopiti u svoj klasični dnevni red i raspored', objašnjava Robertov psiholog Igor Čerenšek.

Planer tjera stres

Igor inzistira na dobroj organizaciji vremena, jer smatra kako upravo neorganiziranost i neodlučnost može biti veliki izvor stresa. Poručuje da se obveze lakše provode uz običan planer koji uvijek može biti uz nas.

'Imam grižnju savjesti jer neke stvari ne odradim dovoljno kvalitetno, ali sam odlučio da ću izdržati ova dva mjeseca tijekom trajanja programa', kaže Robert.

Saša zadovoljna i motivirana

Organizacija vremena problem je i Saši, čiji je suprug u Afganistanu pa ona osim poslovnih obaveza sama brine i o kćerkici Liri.

'Kuham pretežito navečer, nakon posla, treninga ili kozmetičkog tretmana, a kuham i za dva dana unaprijed', kaže Saša koja je usprkos brojnim obavezama uspjela ostati motivirana uz Igorovu pomoć.

Pogledaj video i saznaj kako jesti u restoranu dok si na dijeti...

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.