Dijeta Dijetni savjeti 17. svibnja 2018.

Kako izgubiti tih 5 kilograma viška i drugi dijetni savjeti!

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Je li ti se ikada dogodilo da si na dijeti i mršaviš i samo odjednom kilogrami prestanu padati, a ne znaš zbog čega? Samo za tebe, pripremili smo posebno proljetno izdanje Live emisije o mršavljenju i popularnim dijetama u studiju Zdrave Krave.

Naš gost bit će Nenad Bratković, magistar nutricionizma, sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije.

Donosimo i komentar liposukcijske dijete

Emisiju možeš pratiti uživo na Facebooku Zdrave Krave, 21. svibnja u 10.30. U emisiji ćemo pričati o popularnim dijetama, a prokomentirat ćemo i liposukcijsku dijetu koja je pravi hit u cijeloj regiji.

Saznat ćemo koji je siguran i učinkovit način mršavljenja i održavanja tjelesne težine, koje namirnice su najbolje za detoks te koje dijete je najbolje izbjegavati.

 | Author: Igor Kralj (PIXSELL) Foto: Igor Kralj (PIXSELL)

Ispuni obrazac ispod članka i postavi pitanje!

Ako želiš da u emisiji odgovorimo baš na tvoje pitanje, ispuni obrazac ispod članka, postavi pitanje vezano uz dijetu i mršavljenje, jer na najzanimljivija pitanja ćemo odgovoriti direktno u Live prijenosu. Emisiju će voditi urednica Zdrave Krave, Martina Medverec.

Budi s nama u ponedjeljak, 21.5. u 10.30. na našoj Facebook stranici.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.