Dijeta Dijetni savjeti 08. siječnja 2018.

Khloe Kardashian: "Obitelj je tražila od mene da smršavim"

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Khloe Kardashian na kablovskoj mreži E vodi reality show "Revenge Body" u kojem emotivno povrijeđenim ženama nudi mogućnost da transformiraju svoja tijela i tako se najčešće "osvete" partnerima koji su ih prevarili.

Povodom premijere druge sezone Khloe je napisale da jako dobro razumije sudionike svoje emisije jer je i sama doživjela pritisak okoline zbog izgleda. Naime, Khloe je napisala da je njena obitelj na nju izvršila pritisak da smršavi i tako ojača Kardashian brend.

Možda te zanima... Kako je Kim Kardashian izgubila 22 kilograma za šest mjeseci? Dijeta

Prisjetila se da je dobila poruku: "Khloe, trebaš smršavjeti jer ovakvim svojim izgledom narušavaš brend." O čemu Khloe kaže: "Shvaćam da je to došlo od menedžmenta koji upravlja brendom Kardashian, ali svejedno je zaboljelo."

Možda te zanima... Kim Kardashian tvrdi da je uklonila strije. Je li to zbilja moguće? Ljepota i relax

Ovo nije prvi put da Khloe Kardashian govori o svojoj težini. Početkom prošle godine povodom prve sezone showa stavila je svoju fotografiju prije i poslije. Na fotografiji "prije" bila je teža 20 kilograma te je napisala da je na njezinu težinu utjecao i razvod s bivšim suprugom Lamarom Odom.

 

If you were to ask me five years ago if I ever saw myself being completely in love with fitness and health. That I would be an inspiration to many others, that I would be the push that others needed to find their way. I would've laughed in your face. Me? The chubby one? No way! But now I can't see myself ever stopping! I am completely honored and taking my role seriously in helping motivate and teach people what I had to learn to better myself from the inside out. Becoming stronger mentally so I can't let the little things break me down. I see myself only getting better and better! I can't believe how far I have come! I almost can't believe that was me! If you've lost your motivation don't beat yourself up about it, negative thoughts only turn into negative realities. By keeping positive about your body, your inner health, your mental sanity, your fitness and what you're trying to achieve, you're way more likely to succeed. My fitness journey was for myself and myself alone. On my terms and on my timeline! Cheers to us becoming better than we were yesterday! #RevengeBody

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Napisala je da ju je njezino putovanje do vitkosti učinilo sretnom i življom nego prije. "Prije nekoliko godina kada bi netko rekao da bih trebala nekoga motivirati da vježba i hrani se zdravo, nasmijala bih mu se u lice jer sam i sama bila punašna. Ali sada  sa svim ovim promjenama koja sam i sama doživjela smatram da je predivno osjećati se zdravim iznutra i izvana i da postizanje fitness ciljeva može pomoći da se lakše postave i ostvare i druge ambicije u životu."

Kardashian Možda te zanima... Kim Kardashian mršavi uz limunadu Dijeta

"Lijepo je što je Khloe sretna i zadovoljna sa svojim novim tijelom, ali žalosno je da je njezina obitelj nije podržavala u tolikoj mjeri kada je nosila odjeću druge veličine - veće", napisao je portal Women's' Health.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      vestere

      Tablete za mršavljenje - http://nplink.net/Q38U38Th Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz dаleka.

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.